Oana Zăvoranu, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Alex Ashraf: „Să nu mă credeți decât pe mine. Noi doi...”

 Calin Maria Bianca
.

Oana Zăvoranu, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Alex Ashraf. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa brunetă și soțul ei au ținut primele pagini ale ziarelor ieri. S-a spus că Alex Ashraf a plecat de acasă și are deja o altă relație. Ei bine însă, în ciuda lucrurilor apărute, actrița pare că neagă că ar exista probleme în căsnicia ei. Iată prima reacție pe care a avut-o după ce au ieșit la iveală astfel de lucruri despre mariajul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Alex Ashraf. Recent, Alex Ashraf a fost filmat în compania unei domnișoare misterioare. Cei doi au luat masa în oraș, apoi soțul Oanei Zăvoranu ar fi înnoptat la ea. Ba mai mult decât atât, a doua zi dimineața ar fi ieșit să-i plimbe câinii, potrivit Spynews.ro. Contactat de sursa menționată, soțul frumoasei vedete a refuzat să spună ceva legat de acest subiect, lăsând loc de interpretări la mijloc.

img-2023-01-27t110626.685img-2023-01-27t110626.685

Ei bine însă, Oana Zăvoranu nu a mai suportat astfel de tensiuni în preajma ei și a făcut lumină în acest caz. Sute de fani au asaltat-o cu mesaje și comentarii pentru a vedea dacă totul este adevărat, însă bruneta a negat acest lucru. Potrivit declarațiilor ei, făcute în cadrul unei postări pe contui ei personal de Instagram, căsnicia lor merge foarte bine și se iubesc la fel de mult ca la început.

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu la 16 ani: „Eram înaintea vremurilor”

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-ar fi despărțit. Soțul vedetei, după ce s-a spus că ar fi plecat de acasă și ar avea o nouă iubită: „Nu vorbesc cu…'

Citește și: „Mă simt eliberată de o mare povară”. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Motivul separării

Citește și: Mircea Gheorghiu, Andrei Coman şi Andrei Ivan, noii actori din serialul Lia: „Ne scot total din aria de confort'

Oana Zăvoranu, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Alex Ashraf

După ce s-a spus că divorțează de soțul ei, iar acesta ar fi fost prins pe 'picior greșit', Oana Zăvoranu înlătură aceste vorbe despre mariajul ei. Frumoasa actriță susține că totul merge foarte bine în relația cu Alex Ashraf și a ținut să precizeze că-l iubește foarte mult. De asemenea, nu a uitat să își îndemne fanii să creadă lucruri despre ea doar atunci când ea este cea care le spune.

„Vă pup și vă iubesc. Să nu mă credeți decât pe mine! Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da? Just the two of us (n.r. doar noi doi).', a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Cum a reacționat soțul Oanei Zăvoranu când a fost întrebat despre despărțirea de vedetă

Așa cum am mai sus, soțul Oanei Zăvoranu a fost contactat de către jurnaliștii sursei menționate mai sus pentru a afla adevărul. Ei bine, după ce a fost surprins în compania unei femei misterioase în timp ce lua masa în oraș, iar apoi ar fi înnoptat la ea, se pare că Alex Ashaf nu are probleme în mariaj conform declarațiilor făcut de partenera lui de viață. Totuși, întrebat despre ceea ce se întâmplă în mariajul lor, acesta nu a vrut să se lege de acest subiect. A evitat pe cât posibil răspunsul așteptat de cei care-i îndrăgesc.

„Nu vorbesc cu presa! N-am nicio declarație de dat. Lăsați-mă cu articolele voastre! Încercați să dați știri mai bune și după vorbim, nu știri proaste și articole idioate, atunci vom vorbi. Mai dați în continuare, hai la revedere.', au fost declarațile lui pentru spynews.ro.

Oana Zăvoranu și soțul ei sunt căsătoriți de 7 ani

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în urmă cu 7 ani. De atunci, cei doi formează un mariaj, în care, potrivit declarațiilor lor, lucrurile sunt la superlativ. Mai concret, actrița spunea despre soțul ei că a învățat-o ce înseamnă dragostea. „Alex m-a învăţat ce înseamnă dragostea adevărată.'

Cu toate astea, nu putem uita că și în anul 2021 au mai existat speculații legate de un divorț între cei doi. Ca și acum, Oana Zăvoranu a ieșit în față cu o serie de declarații de dragoste despre soțul ei și povestea lor de dragoste.

Noi suntem mai bine ca niciodată. Ne ocupăm de lucruri serioase. Avem grijă de clinica noastră, care este copilul nostru iubit. Suntem fericiți, ca la sfârșitul fiecărei zile ne rezolvăm treburile într-o lume din ce în ce mai anormală. Ne vedem de proiectele în derulare. Mulțumim lui Dumnezeu, sunt destule și vă vor bucura pe cei buni și normali. Ne trăim din plin frumoasa noastră poveste de dragoste (…) O căsnicie care nu se clatină deloc. Un viitor împreună care sună bine de tot', a fost mesajul postat de vedetă în urmă cu 2 ani.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton