Oana Zăvoranu, prima declarație despre moartea lui Costin Mărculescu: ”Când te crezi buricul pământului, ai de pierdut. Eu cred că din cauza băuturii a avut diverse probleme”

 Lupescu Anca
.

Oana Zăvoranu a făcut primele declarații despre moartea lui Costin Mărculescu. Vedeta a afirmat că nu a vorbit recent cu el, dar știe că avea probleme financiare grave.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Potrivit Oanei Zăvoranu, actorul nu mai avea bani nici de mâncare sau de lumină. Vedeta mai spune că Mărculescu a rămas ancorat în trecut și că din cauza problemei cu alcoolul, a ajuns să aibă diverse probleme.

„Eu ştiam de problemele lui Costin, nu am vorbit recent cu el, dar ştiam prin ce trece. Lui Costin îi plăcea să fie în centrul atenţiei. Faptul că a rămas fără firmă, agenţia de manechine, l-a marcat foarte tare. El nu mai avea bani. Şi nu mă refer la fiţe, nu avea bani de mâncare, de lumină. Eu îi spuneam mereu să nu mai trăiască în trecut, din amintiri. Actoria era un subiect sensibil pentru el', a spus vedeta.

Ea a mai spus că actorul suferea din cauza faptului că nu mai era relevant în lumea mondenă, motiv pentru care trăia din amintiri.

Eu cred că din cauza băuturii a avut diverse probleme, intrase în nişte conflicte. Dacă rămâi ancorat în trecut şi te crezi buricul pământului, ai de pierdut. Costin punea totul la suflet, suferea. Eu i-am spus mereu să fie puternic, că e bărbat”, a declarat Oana Zăvoranu, la România Tv.

În trecut, Costin Mărculescu a avut mai multe dispute cu Mărioara Zăvoranu, mama Oanei.

„De ce i-ai spus Oanei că e c***ă?’, a fost una dintre replicile Mărioarei.

„Am spus asta acum un an. În DEX scrie că aşa se cheamă o femeie care duce o viaţă destrăbălată sau comite adulter’, i-a răspuns acesta. 

În 2014, Oana l-a acuzat pe Costin Mărculescu de faptul că o vorbește de rău, numindu-l alcoolic.

„M-a făcut albie de porci, iar eu am făcut greşeala să-l primesc în casă şi nu am mai scăpat de el. Era ca o sugativă, tot ce primea alcool el a băut şi după a pus apă în sticlă. Mi-a băut şi spirtul’, spunea, printre altele, Oana Zăvoranu.

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate.

El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader' (1985) și „Liceenii' (1986). În „Liceenii' a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.


Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton