Oana Zăvoranu are regrete față de cei pe care i-a jignit de-a lungul timpului: "Nu meritau nimic din mânia și trufia mea"

 Oana Pantazi
.

Oana Zăvoranu continuă seria dezvăluirilor, de data asta vedeta mărturisind că regretă că a jignit unii oameni de-a lungul vremii. Recent, vedeta a mai postat un mesaj emoționant, prin intermediul căruia i-a cerut iertare regretatei sale mame, Marioara Zăvoranu. Iată ce a transmis Oana Zăvoranu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Oana Zăvoranu și-a luat din nou prin surprindere fanii din online, vedeta dezvăluind că are regrete față de cei pe care i-a jignit de-a lungul timpului. De ceva timp, ea s-a apropiat mai mult de Dumnezeu, iar schimbarea este vizibilă. Mai întâi, Oana a transmis un mesaj tulburător pentru mama ei, iar acum a venit rândul să li se adreseze celor care, spune ea, nu meritau mânia și trufia ei.

cum-arata-oana-zavoranu-in-adolescentacum-arata-oana-zavoranu-in-adolescenta

Oana Zăvoranu, regrete față de cei pe care i-a jignit

În trecut, Oana Zăvoranu și mama ei, Marioara Zăvoranu, au ținut multă vreme prima pagină, conflictul dintre cele două, creat de nemulțumirile fiicei privind averea care i se cuvenea, acutizându-se odată cu trecerea timpului. Aceea a fost și perioada în care vedeta a fost extrem de vocală la TV, dar ulterior au mai apărut diverse conflicte, pe care acum le regretă.

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu în copilărie: „Îmi amintesc că eram foarte năzdrăvană'

Citește și: Cu ce se ocupă părinții lui Florin Ristei:Când am auzit…

Citește și: Cum arată fetele Danei Budeanu.Gemenele Maria și Dana au 17 ani

Citește și: Soprana Angela Gheorghiu, în scandal cu dirijorul Cristian Măcelaru:Eşti un laş şi un trădător, un alt român

„Azi, știi Tu, Doamne, de ce e o zi atât de fericită și mare pentru mine. Unele lucruri pot fi împărtășite cu voi și o fac mereu cu drag și dezinvoltura care mă caracterizează. Pentru că eu nu știu să fiu măruntă și ascunsă. Dacă aș fi fost așa, poate că aș fi avut mai multe de câștigat sau poate de pierdut… Dar atunci nu aș mai fi fost EU.

Regret doar ce mă mâhnește profund pe mine, ca suflet, inimă și caracter cu adevărat… Și doar față de cei care nu meritau nimic din mânia și trufia mea. Nu ceea ce am spus sau făcut din întâmplare, la nervi, o dată sau de câteva ori, vis-a-vis de cei care și acum trăiesc tot în întuneric și minciună. Știu ce am de făcut pentru mine și pentru oamenii care cred în mine și simt ce vine dinspre mine către ei, a postat Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook.

„Am zis și am vrut multe și nu era momentul”

Nu în ultimul rând, vedeta le-a mulțumit celor care o iubesc și o susțin necondiționat, măturisind că a fost copleșită de numărul mare de mesaje primite de la fani.

Unele lucruri însă nu pot să le împărtășesc. Pentru că atunci nu ar mai putea fi numite taine… Și așa trebuie să rămână. Important e că sunt de acolo, de unde e numai Lumină și Iubire. Avem multe de spus… Eu vouă și voi mie. Mărturie stau zecile de mii de mesaje pentru care nu vă pot mulțumi suficient, nici dacă aș face-o o lună, zi de zi…

Ceea ce vreau acum e ce contează, de fapt. Am zis și am vrut multe și nu era momentul. Acum… e altceva. Total altceva. Acum, puterea cea adevărată nu mi-o mai poate lua NICIODATĂ cel care mi-a luat-o cândva, demult. Vă pup și să iubesc', este mesajul postat de Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton