Oana Sîrbu, despre înmormântarea lui Nicolae Corjos, regizorul filmului Liceenii: „Nimeni nu a întrebat de dumnealui, au venit doar...”

 Miniosu Alexandra
.

Oana Sîrbu a scos la iveală detalii neștiute despre înmormântarea lui Nicolae Corjos, regizorul filmului Liceenii. Actrița a povestit că s-a întâlnit cu Ștefan Bănică la nefericitul eveniment. Amândoi s-au întristat din cauză că niemni nu a întrebat de regretatul maestru. Potrivit spuselor artistei, doar apropiații au venit atunci să-și ia „rămas-bun'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Sîrbu a făcut câteva declarații dureroase despre înmormântarea lui Nicolae Corjos, regizorul filmului Liceenii. Regretatul maestru s-a stins din viață anul acesta, în luna februarie, la 86 de ani. Actrița și colegul ei de breaslă, Ștefan Bănică, i-au adus un ultim omagiu, venind să-și ia „rămas-bun' de la el. Artista s-a întristrat foarte mult când a văzut că doar câteva persoane au participat la eveniment, în ciuda carierei colosale a lui Nicolae Corjos.

oana-sirbu-nicolae-corjos-1oana-sirbu-nicolae-corjos-1

În ultimii ani, lumea artistică a devenit mai săracă, după ce s-au stins din viață nume mari. Tamara Buciuceanu, Ion Caramitru, Draga Olteanu Matei sunt doar câțiva dintre actorii care, din păcate, au murit. Recent, și regizorul peliculei 'Liceenii', Nicolae Corjos, s-a stins din viață. Piederea lui a fost o lovitură grea, mai ales pentru artiștii care au apărut în film.

Citește și: A murit Nicolae Corjos, regizorul filmului Liceeni. Ștefan Bănică Jr:”Îți mulțumesc pentru tot…”

Citește și: Ștefan Bănică, Oana Sîrbu și Tudor Petruț s-au revăzut la 35 de ani după „Liceenii':„S-a strigat catalogul'

Citește și: A murit actorul Traian Stănescu, la trei ani după soția sa, Ilinca Tomoroveanu.Ce mesaj sfâșietor a postat fiul său

Citește și: Gabriela Prisăcariu, replici acide la adresa Mihaelei Rădulescu, de față cu Dani Oțil:„Bunica lui s-a mutat la Monaco' 

Oana Sîrbu, despre înmormântarea lui Nicolae Corjos, regizorul filmului Liceenii

Oana Sîrbu s-a întâlnit cu Ștefan Bănică la înmormântarea lui Nicolae Corjos, eveniment ce a avut loc recent. Artistei i-a părut rău că nimeni nu a întrebat de el și, potrivit spuselor sale, au participat doar câțiva dintre apropiații lui.

„Da, din păcate. M-am întâlnit cu Ștefan Bănică Jr la înmormântarea domnului Nicolae Corjos, și a fost o zi tare tristă și la propriu… Ningea și era tare înnorat și frig… Ne-a părut rău că nimeni nu a întrebat de dumnealui, iar acolo au venit doar apropiații.

Lumea e într-o zonă ciudată a sensibilității și pare interesată de tot felul de lucruri care fac audiențe pe la TV.

Am extrem de multe amintiri frumoase, mai cu seamă că aproape cu toți artiștii și actorii de nume și renume din România am colaborat în spectacole și în turnee de mare succes, cum acum nu se mai fac', a spus Oana Sîrbu pentru ego.ro.

Oana Sîrbu: „Acum face film cine vrei și cine nu vrei'

Oana Sîrbu e una dintre cele mai iubite actrițe din România. Rolul său din Liceenii au condus-o pe culmile succesului. Întrebată dacă și-ar dori să mai joace într-un film, artista a răspuns afirmativ. Aceasta a povestit că, în timp, a mai avut propuneri pe care le-a refuzat, decizie pe care acum o regretă.

„Atunci, în anii aceia, am declinat multe propuneri. De exemplu, în Coana Chiriță. Acum îmi pare rău, deși nu mi-am dorit să fiu actriță, ar fi fost frumos să mai fac film. Cred că mi s-ar fi potrivit marele ecran. Ar fi fost copleșitor, însă. Da, mi-ar mai plăcea.

Dar acum face film cine vrei și cine nu vrei, actori sau oameni de succes, sau din diverse domenii. Nu știu cât ar mai conta prezența mea într-o producție. Mai cu seamă că avem actrițe cu adevărat fabuloase, inclusiv pe plan internațional. Dar, da, mi-ar plăcea. Cred că aș avea starea potrivită', a mărturisit ea.

Nicolae Corjos a murit la 86 de ani

Nicolae Corjos s-a născut la Hotin, pe 22 mai 1935, şi a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică în 1956. A avut o carieră impresionantă în cinematografie. A regizat de la „Ora zero' (1979), „Alo, aterizează străbunica!…' (1981), „Pădurea nebună' (1982) la „Declaraţie de dragoste' (1985), „Liceenii' (1986), „Extemporal la dirigenţie' (1988), „Un studio în căutarea unei vedete' (1988), „Liceenii RocknRoll' (1991).

Nicolae Corjos, s-a stins din viață la București, la vârsta de 86 de ani. Ștefan Bănică, cel care a jucat în Liceenii rolul lui Mihai, a transmis un mesaj extrem de emoționant, după ce a aflat vestea tragică.

„În aceste vremuri tulburi pentru o planetă întreagă, în care vecinii noștri se tem pentru viața lor și a celor dragi, o persoană dragă mie și căreia îi datorez succesul meu în film, a trecut azi în neființă. Este vorba despre regizorul Nicolae Corjos, omul care a transpus pe ecran poveștile adolescenților din „Liceenii'.

A lăsat în urmă filme îndrăgite de mai multe generații: „Alo, aterizează străbunica!', „Declarație de dragoste', „Liceenii RocknRoll' și o bogată activitate desfășurată la studioul Sahia, ca regizor de film documentar.

Îți mulțumesc pentru tot! Drum lin spre stele, domnul Corjos!’, a scris actorul și juratul de la X Factor, Ștefan Bănică, pe contul de Instagram.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton