Oana Sîrbu, la 33 de ani de la divorțul de Virgil Popescu: „Nu m-aș mai recăsători. Dacă iubesc? Enorm!”

 Miniosu Alexandra
.

Oana Sîrbu a făcut declarații neașteptate la 33 de ani de la divorțul de Virgil Popescu. Actrița din „Liceenii' a susținut că nu s-ar mai recăsători, fără să intre însă prea mult în detalii. Întrebată dacă iubește, îndrăgita artistă a recunoscut însă că da, chiar „enorm'. Iată ce înseamnă pentru frumoasa cântăreață dragostea și ce părere are despre cuplurile maritale!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Sîrbu a oferit câteva declarații inedite la 33 de ani de la divorțul de Virgil Popescu. S-au căsătorit în anul 1989, pe când actrița avea doar 21 de ani. Cei doi au ajuns la despărțire după doar patru ani de căsnicie. În prezent, cântăreața a mărturisit că nu s-ar mai recăsători, explicând ce înseamnă pentru ea, cu adevărat, dragostea.

oana-sirbu-despre-iubire-1oana-sirbu-despre-iubire-1

Oana Sîrbu a preferat să-și țină mereu viața privată departe de ochii curioșilor. Astfel, puțini știu despre prima ei iubire. Actrița și compozitorul Virgil Popescu au fost împreună acum mai bine de trei decenii. Au decis să se căsătorească în anul 1989, deși între ei era o diferență de 13 ani. La doar patru ani de mariaj, aceștia au ajuns la divorț. Acum, solista susține că nu s-ar mai recăsători.

Citește și: Ștefan Bănică, Oana Sîrbu și Tudor Petruț s-au revăzut la 35 de ani după „Liceenii':„S-a strigat catalogul'

Citește și: Oana Sîrbu, despre înmormântarea lui Nicolae Corjos, regizorul filmului Liceenii:„Nimeni nu a întrebat de dumnealui, au venit doar…'

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat-o în secret pe Regina Elisabeta.Decizia i-a alarmat pe fanii Casei Regale 

Citește și: De ce își ține ascuns Anamaria Prodan noul iubit:”Este dintr-o altă lume…”

Oana Sîrbu, la 33 de ani de la divorțul de Virgil Popescu

Oana Sîrbu, una dintre cele mai apreciate artiste din țară, a oferit un interviu complex pentru ego.ro. Printre altele, ea a vorbit despre prietenie, dragoste și divorț. Actrița în vârstă de 53 de ani a mărturisit că nu s-ar mai recăsători, dar a recunoscut că iubește.

Actrița din „Liceenii' crede că prietenia e un lucru rar. Spune despre ea că nu e un om foarte social și că îi place solitudinea. Aceasta consideră că omul, care e capabil de atâtea descoperiri importante, ar putea fi adesea capabil „de cele mai urâte lucruri'.

„Nu știu, prietenia e un lucru rar. Nu cred că e condiționată de pandemie, deși oamenii, într-adevăr, constrânși de una-alta, pare că s-ar mai fi înstrăinat unii de alții. Nu sunt un om foarte social. Mie-mi place solitudinea. Prefer natura, muzica, animalele, oamenilor. Așa am fost de mică. Mai retrasă. Asta s-a accentuat odată cu apariția spectacolelor și a puhoiului de lume care venea la spectacole buluc.

Mi-a plăcut să mă refac în intimitate iar acum o prefer oricăror altor întâlniri. Omul, capabil de atâtea descoperiri importante, mi se pare adesea capabil de cele mai urâte lucruri, de la bârfă și meschinărie, la cele mai cumplite atrocități', a spus Oana Sîrbu pentru sursa citată.

Oana Sîrbu: „Dacă iubesc? Enorm!'

Oana Sîrbu a mărturisit că pentru ea dragostea e cel mai complex sentiment. E „fană' a poveștilor de iubire „cu dor și așteptare', ceea ce, spune ea, în cuplurile maritale nu se întâmplă.

„Dragostea, iubirea, de fapt, e cel mai complex sentiment. Și cel mai personal în sensul că fiecare îl descoperă și dezvăluie în chip diferit. Nu m-aș mai recăsători. S-a-ntâmplat, oricum, demult… Mie-mi plac poveștile de iubire cu dor și așteptare, în sensul de surprindere, ceea ce în cupluri maritale nu se-ntâmplă.

Noțiunea de „cuplu' piere încet-încet sau brutal, mai ales în ultimii ani, „grație' tehnologiei și expunerilor vieții private, intime, peste tot în zona tv-urilor și a internetului. Nemaiexistând intimitate, piere tot ce ține de profunzime sentimentală, așteptare, liniște, respect, îngăduință. Unde se mai regăsesc toate astea, în graba pe care o trăim cu bună-știință? Dacă iubesc? Enorm!', a continuat actrița.

De ce au divorțat Oana Sîrbu și Virgil Popescu

Recent, Oana Sîrbu a fost invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea', de la PRO TV. Actrița a dezvăluit motivul real pentru care ea și Virgil Popescu au divorțat după patru ani de căsnicie. Deși s-au despărțit, aceștia au păstrat o frumoasă relație de prietenie și colaborare.

„Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie, erau anii adolescenței, îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și după 4 ani n-a fost să fie să rămânem împreună. Am rămas într-o relație extraordinar de frumoasă de colaborare’, a lămurit ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton