Oana Rotariu, supravieţuitor Colectiv, nu regretă nimic. Declaraţiile emoţionante ale victimei din 30 octombrie 2015

 Pirvu Cristina
.

Oana Rotariu nu regretă că a mers în clubul Colectiv în seara de 30 octombrie 2015 pentru a petrece alături de prieteni. A trecut printr-un şoc, dar a vrut să trăiască, aşa cum nu a mai făcut-o până acum. Are planuri frumoase de viitor!

Oana Rotariu a trecut printr-un şoc după tragedia de la Colectiv. Pur si simplu, după incident, tânăra nu mai simţea nimic. La 27 de ani a suferit multiple operaţii, dar nu a intrat în depresie.  Acea perioadă o defineşte precum una de „amorţeală”.

„Au fost momente de şoc, de moarte interioară. Nu te mai impresionează nimic, nu te mai atinge nimic. Nu simt nimic dacă văd imaginile de la Colectiv. Nu ştiu dacă a fost o perioadă de depresie, ci una de şoc.  (…) Pur şi simplu eşti amorţit, nu simţi nimic. (…) Nu regret deloc că am mers la acel concert. „, a declarat Oana la Interviurile VIVA!.

 

Oana Rotariu a absolvit Colegiul Alexandru Odobescu din Pitești în anul 2003. A absolvit apoi două facultăți dar și un masterat, fiind licențiată în matematică și informatică, dar și în psihologie și științele educației. În prezent, tânăra lucrează în IT.

Se cunoaşte că în urmă cu trei ani a suferit arsuri groaznice, atât pe corp cât și pe căile respiratorii. Ca la toți ceilalți care s-au aflat în starea ei, medicii români au fost rezervați în ceea ce privește evoluția tinerei, motiv pentru care Oana Rotariu a fost transferată, cu un avion SMURD, la o clinică de specialitate din Olanda. În prezent, Oana îşi trăieşte viaţa cu zâmbetul pe buze, fiind bucuroasă de fiecare moment pe care îl petrece alături de cei dragi!

Planurile de viitor ale Oanei, supravieţuitor Colectiv

Oana şi-a propus să viziteze întreaga lume, să trăiască din plin fiecare moment şi să se bucure de fiecare zi. Iată că a reuşit deja să vadă două continente, a călătorit în Africa şi în Asia. Îşi dorea să ajungă acolo, să vadă locurile inedite, să înveţe despre culturile acelor zone.

În curând, Oana va pleca în Maldive. Îşi doreşte să ajungă acolo. A spus că acum face lucruri pe care ştie că şi le-ar fi dorit multe persoane care nu mai sunt alături de ea.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton