Oana Roman știe tot ce se întâmplă în relația lui Ilie Năstase cu Brigitte Sfăt!

 Stamen Diana
.

Oana Roman a început seria de dezvăluiri în emisiunea 'Oana Punct Roman', emisiune pe care o puteți urmări în fiecare joi de la ora 15.00 doar pe Facebook-ul revistei VIVA! Vedeta a comentat apariția cuplului la petrecerea VIVA! Influencers.

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au venit împreună la VIVA! Influencers Party, iar apariția lor a uimit pe toată lumea. Soția fostului tenismen declarase recent că sunt separați și că nu mai locuiesc împreună. Deși lucrurile între cei doi nu sunt sunt tocmai lapte și miere, Ilie Năstase și Brigitte Sfăt și-au făcut apariția împreună la eveniment. Oana Roman a fost impresionată de ținuta strălucitoare a vedetei și a considerat-o cea mai notabilă apariție de la eveniment.

'La petrecearea VIVA! Influencers am avut parte de o apariție spectaculoasă. Din punct de vedere vestimentar mi s-a părut cea mai notabilă apariție de aseară, dar și ca și cuplu. Brigitte Năstase a venit la  VIVA! Influencers Party alături de Ilie Năstase. Avea o rochie sparkling, plină de paiete și pietre colorate. Brigitte a fost foarte, foarte strălucitoare, într-o rochie superbă alături de Ilie. Nu au mai ieșit de ceva timp împreună la un eveniment. E o chestie notabilă faptul că au ieșit împreună la un eveniment. Nu știu ce se va întâmpla în continuare, de fapt… Știu, dar încă nu am acceptul lor să vorbesc public despre ceea ce se întâmplă în relația lor. Când o să am acordul lor, promit că o să vă spun.', a mărturisit Oana Roman.

Oana Roman cunoaște detalii din relația lui Ilie Năstase cu Brigitte Sfăt, dar deocamdată nu are acordul lor pentru a le face publice. Evident, când aceștia vor fi de acord ca vedeta să dezvăluie tot ce știe, picanteriile vor putea fi auzite la emisiunea 'Oana Punct Roman'.

Emisiunea „Oana Punct Roman' poate fi urmărită în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook-ul Revistei Viva!

 

FOTO: VIVA!

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton