Oana Roman și sora ei, Catinca, nu își mai vorbesc deloc. Care e motivul: "Peste asta nu pot să trec. I-am interzis accesul peste tot"

 Oana Pantazi
.

Oana Roman și sora ei, Catinca, nu își mai vorbesc deloc. După despărțirea de soț, Oana Roman s-a mai îndepărtat de un membru al familiei, sora ei, Catinca. După câte spune vedeta, cele două surori nu își mai vorbesc deloc. Totul a început după ce sora cea mare a spus că refuză să-și vadă mama în centrul de recuperare. Iată ce mărturisește Oana Roman despre relația lor actuală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și sora ei, Catinca, nu își mai vorbesc deloc. În această perioadă, Oana Roman nu trece prin cele mai faste momente. Vedeta s-a despărțit de Marius Elisei, iar la scurt timp a întâmpinat probleme și în relația cu sora ei, Catinca. Deranjată de faptul că sora ei nu și-ar mai fi vizitat mama, pe Mioara Roman, din vara anului trecut, Oana a decis să rupă complet orice relație cu sora ei.

catinca-roman-2catinca-roman-2

Oana Roman și sora ei, Catinca, nu își mai vorbesc deloc

Recent, Oana Roman a făcut o mărturisire neașteptată în social media, vedeta dezvăluind că sora ei nu și-a mai văzut mama de foarte mult timp și, mai mult, refuză să o viziteze. Invitată la XTra Night Show, Oana Roman a dat mai multe detalii despre relația actuală cu Catinca, dezvăluind că au rupt orice relație.

Citește și: De ce nu s-a căsătorit niciodată Catinca Roman: „A fost ceva atroce. Probabil…’

Citește și: „Pentru orice ieșire trebuia să mă justific’. Oana Roman, declarații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei

Citește și: „Am eșuat lamentabil în relația cu soțul meu. Am pierdut timp, ani, nervi și liniște’. Oana Roman regretă că nu a încheiat mai devreme relația cu Marius Elisei

„Pentru mine, Catinca e un subiect închis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei!

Mama nu a mai văzut-o pe Catinca din luna iunie-iulie. Dar nu mai vreau să mă mai consum pentru nimeni. Mi-a explicat printr-un mesaj că ea nu consideră că trebuie să se mai ducă la mama. I-am interzis accesul Catincăi peste tot. Eu nu mai am niciun ajutor acum decât pe doamna Elena, care mă ajută cu Isa. Eu sunt cumva singură pe lume. Mai am o familie în spate, familia lui Pepe', a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Cum a reacționat Catinca Roman după acuzațiile Oanei

Extrem de revoltată de faptul că sora ei nu a mers de 6 luni să își vadă mama, în condițiile în care Oana traversează la rândul ei o perioadă grea, vedeta a făcut publică această informație, cu riscul că „va urma jihad” în social media.

În apărarea ei, Catinca Roman a motivat că starea de sănătate nu i-a permis să se deplaseze la centrul pentru seniori unde este internată mama lor. Fiica cea mare a Mioarei Roman a dezvăluit că, în urma decesului tatălui său, care s-a stins din viață anul trecut, face tratament pentru depresie.

„Este foarte dificil pentru mine s-o văd pe mama în starea în care este acum. Nu mă simt nici eu prea bine, ea nici atât. Eu mă confrunt cu o depresie foarte urâtă de când a murit tata. Iau încă antidepresive. Plus că e foarte departe azilul unde este internată ea.

Nu am putut conduce până acolo. Când iei astfel de pastile tari, nu ai voie să conduci mașina.M-am gândit că nici ei nu i-ar face bine să mă vadă așa. Nu am inteționat să mă fofilez!', a declarat Catinca Roman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton