Oana Roman și Marius Elisei, adevăratul motiv al despărțirii. Ea plânge, el petrece!

 Dumba Gabriela
.

După șase ani împreună și câteva separări cu cântec, Oana Roman și Marius Elisei și-ar fi spus adio definitiv, în prag de Crăciun. El a plecat cu afacerea, ea a rămas cu ochii în lacrimi. Se pare că tânărul ar fi premeditat lovitura pe care avea să i-o dea Oanei în această perioadă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În timp ce Oana Roman povestea fanilor săi de pe Instagram, cu lacrimi în ochi, ce țeapă financiară i-a dat Marius Elisei, acesta din urmă posta pe conturile de socializare emoticoane care duc cu gândul la petrecere. A postat, totodată, și melodia „M-am jurat”, cântată de Pepe, prietenul bun al Oanei.

Oana-Roman-si-familia-1Oana-Roman-si-familia-1

Vestea conform căreia Oana Roman și Marius Elisei au ajuns la final de drum continuă să fie un șoc pentru toată lumea pentru că nimeni nu se aștepta să-și spună adio în prag de Crăciun. S-au mai certat de-a lungul timpului, dar părea că este liniște acum în familia lor. N-a fost așa, iar picătura care a umplut paharul ar veni din partea lui Marius.

Sursele Spynews.ro spun că Oana Roman a fost sfătuită de către o prietenă apropiată să pună bazele afacerii online cu haine. De bună credință fiind și pentru a-i hrăni orgoliul soțului ei, Oana Roman a decis să pună afacerea pe numele lui Marius Elisei. Mai exact, pe numele soacrei, mama lui Marius Elisei.

În acest timp, Oana era cea care se ocupa cu pozele, cu promovarea articolelor respective pe rețelele de socializare, în timp ce soțul său deținea în mod oficial afacerea în acte. Vă reamintim că Marius Elisei a avut și el o mică afacere în trecut, mai exact un site care îi aparținea. Cum totul a mers ca pe roate cu afacerea soției sale, Marius a decis să transforme site-ul vechi în cel cu articolele vestimentare ale soției sale.

Marius Elisei ar fi izolat-o pe Oana de prieteni

Aceleași surse spun că Oana Roman ar fi rămas fără mai mulți prieteni tot din cauza soțului său. Marius nu ar fi plăcut anturajul soției sale și ar fi făcut tot ce-i stătea în putință să-i îndepărteze pe prietenii Oanei. Se purta urât cu ei, avea ieșiri necontrolate și replici nu tocmai plăcute pentru aceștia, când ieșeau împreună, așa că cei din jurul lor au luat distanță.

În momentul de față, Oana a rămas și fără bani, și fără soț, dar și izolată de prieteni.

Citește și:

Ce familie frumoasă are fotbalistul Alex Chipciu! Cum a cunoscut-o pe Andreea, soția și mama celor 4 fetițe: „Începutul relației a fost destul de agitat”/ EXCLUSIV

Îl mai ții minte pe Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite 2019? Ce face acum și pe ce a cheltuit cei 30.000 de euro

Dan Bittman, adevărul despre relația cu Monica Odagiu: „O parteneră inteligentă te face să uiți de vârstă”

Marius Elisei, prima reacție după separarea de Oana Roman

Marius a plecat de acasă de mai bine de o săptămână, lăsând-o pe Oana fără afacere și se pare că versurile piesei lansate de Pepe în urmă cu câteva zile i se potrivesc de minune și lui, având în vedere că a postat piesa pe Facebook.

„Și m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon, / De fiecare dată îmi pare rău / Și m-am jurat să nu-ți mai dau nici texte / Fiindcă toate sunt pretexte / Să te aud să-ți vorbesc din nou. 

M-am obișnuit cu gândul că n-am să mai vin / Acolo unde nu mi-e liniștea / Ai crezut c-am să mă întorc, dar uite că mă abțin / Îmi beau sticla de amar cu altcineva', sunt o parte din versurile melodiei „M-am jurat', interpretată de Pepe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton