Oana Roman revine în televiziune, într-o postură inedită! "Este o premieră pentru mine"

 Oana Pantazi
.

Oana Roman revine în televiziune! Dacă pentru ea anul care tocmai a trecut s-a terminat prost pe plan personal, iată că pentru Oana Roman lucrurile încep să meargă bine pe plan personal – vedeta va face parte din sezonul 2 al show-ului Mămici de pitici, cu lipici!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Veste bună pentru fani, Oana Roman revine în televiziune! Pentru Oana Roman anul 2020 a fost unul al provocărilor, dar și al încercărilor. Vedeta a câștigat pariul cu kilogramele și a reușit să slăbească spectaculos, în schimb mariajul ei s-a destrămat cu puțin timp înainte de Crăciun.

Dar cum există un echilibru în toate, iată că vedeta a pășit în 2021 cu dreptul – vedeta va face parte din show-ul Mămici de pitici, cu lipici și este foarte entuziasmată de revenirea în televiziune.

81466643-2591294794253041-5088366219359158272-o-crop-157924749681466643-2591294794253041-5088366219359158272-o-crop-1579247496

Oana Roman revine în televiziune, la Mămici de pitici, cu lipici

Oana Roman a făcut dezvăluirea recent, în platoul emisiunii Showbiz Report, unde a povestit că va face parte din sezonul 2 Mămici de pitici, cu lipici, la Antena Stars, începând din data de 14 ianuarie. De data aceasta însă, vedeta nu va fi moderator, așa cum ne-a obișnuit.

'A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că exista o mare așteptare în a fi din nou pe televizor. Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii Mămici de pitici, cu lipici', a declarat Oana Roman la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare: „Niciodată să nu spui niciodată”/ EXCLUSIV

Citește și: Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, se mută la Antena Stars. Ce schimbări au loc în noul sezon

Citește și: Dana Deac, veste proastă din partea medicilor după ce a învins cancerul de cinci ori: „De AVC nu puteți scăpa”

Citește și: O mai ții minte pe Dana Bartzer? Cu ce se ocupă și cum arată la 54 de ani

„Nu am emoții”

Dacă până acum și-a obișnuit fanii cu postura de moderator, iată că Oana Roman a trecut de partea cealaltă a baricadei, în show-ul Mămici de pitici, cu lipici fiind una dintre cele două noi mămici participante. Vedeta a mărturisit că Isa, fiica ei, este extrem de încântată și că își dorește un episod în care să apară doar ea.

'Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect și care își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Astăzi am avut o primă zi de filmări și spre casă mi-a zis: 'Auzi, dar crezi că putem măcar așa o dată, să fiu doar eu?'. I-am zis că vorbim cu producătorii și că dacă este ok o să filmeze doar ea (râde). Este o premieră pentru mine. Nu am emoții', a mai adăugat vedeta.

În primul sezon al emisiunii, protagoniste au fost Sânziana Buruiană, Roxana Vancea și Elena Ionescu, alături de copiii lor. Show-ul prezintă fuziunea dintre viața de vedetă și viața de părinte.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton