Oana Roman regretă scandalul cu Marius Elisei. Ce a mărturisit, cu lacrimi în ochi: ”A fost totul greșit. Îmi cer scuze...”

 Calin Maria Bianca
.

Oana Roman regretă scandalul cu Marius Elisei. Ce a mărturisit cu lacrimi în ochi pe Internet. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta și fostul ei soț au decis să meargă defintiv pe drumuri separate. După despărțire, au urmat zile extrem de tensionate pentru cei doi, fiind protagoniștii unor scandaluri și replici dure, ce i-a plasat pe primele pagini ale ziarelor. Ei bine însă, se pare că lucrurile s-au liniștit acum între cei doi. Iată ce a spus fiica lui Petre Roman despre ceea ce s-a întâmplat zilele trecute pe conturile ei personale de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de mai mulți ani. S-au iubit cu foc și au împreună o fiică minunată, pe Isabela. Ei bine însă, problemele în căsnicia lor au început să fie din ce în ce mai multe, astfel că s-a ajuns la divorț. Dragostea i-a mai reunit o dată în 2021, însă nu și de data aceasta. Totul este definitv conform spuselor celor doi.

oana-roman-1-12oana-roman-1-12

Imediat după ce Marius Elisei a plecat de acasă, atât el, cât și Oana Roman și-au aruncat vorbe extrem de grele. Vedeta îl acuza că nu se ocupă deloc de creșterea fiicei lor. Ba mai mult decât atât, spunea despre el și că are bani doar de țigări și băutură. De partea cealaltă se afla fostul ei soț. Acesta declara despre fosta lui soție că nu merita să o facă mamă și mireasă. Asta nu este tot fiindcă și-au spus mult mai mult lucruri, însă se pare că tot scandalul a luat sfârșit.

Citește și: 'El are bani doar de țigări și de băutură, de la mama lui'. Oana Roman, dezvăluiri despre situația financiară a fostului ei soț

Citește și: 'Nu mai poți fi numit bărbat'. Oana Roman, mesaj dur după ce Marius Elisei a spus că nu merita să o facă mamă și mireasă

Citește și: 'Am plâns 6 luni în fiecare zi. M-a luat pe nepregătite'. Rita Mureșan se confruntă cu probleme de sănătate

Citește și: „Singurătatea e cumplită în orice hotel de lux”. Dan Negru a criticat dur persoanele care își duc părinții la azil

Oana Roman regretă scandalul cu Marius Elisei

Oana Roman a stat și a tot analizat ceea ce s-a întâmplat zilele trecute între ea și Marius Elisei. Nu i-au plăcut deloc vorbele răutăcioase, jignirile și scandalul în care era implicați, astfel că a decis să pună stop acestor lucruri. Fără a ezita, vedeta a explicat că tot ceea ce s-a întâmplat este greșit. Mai mult decât atât, susține că astfel de comportament din partea lor îi fac rău fiicei pe care o au împreună. Oana Roman și-a cerut scuze în mod public pentru tot, explicând că la mijloc este și vina ei.

„Mai vreau să spun ceva. Pentru că tot este duminică și este zi sfântă și este o zi în care trebuie să ne liniștim. În care trebuie să ne odihnim. Am stat și m-am gândit foarte serios zilele astea la tot ce s-a întâmplat. La tot ce s-a spus și cred că totul a fost greșit. Poate și eu am exagerat pentru că am fost pusă într-o situație foarte dificilă. M-am trezit singură cu prea multe pe cap. Dacă am greșit, îmi cer scuze. Vreau să încheiem.', a mărturisit Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman, cu lacrimi în ochi: 'Am exagerat și eu'

Oana Roman nu s-a ferit să își ceară scuze și să recunoască că într-o oarecare măsură este și ea vinovată de ceea ce s-a întâmplat. Vedeta a precizat că 's-a trezit cu prea multe pe cap' și o avalanșă de vorbe urâte la adresa ei, astfel că nu a știut cum să mai gestioneze situația. În final, vrea să fie pace și liniște. Singura ei dorință fiind ca Marius Elisei și fiica lor să petreacă timp împreună, așa cum este normal.

„Mi s-au adresat cuvinte foarte urâte. oate și eu am spus cuvinte urâte, dar trebuie să încheiem pentru Isa. Să fie liniște. Nu vreau să mai discut sau să mai dau curs unor speculații, sub nicio formă legat de tot ce s-a întâmplat. Atâta timp cât Isa își vede tatăl, eu sunt fericită. Nimic altceva nu mai contează. M-a sfătuit aseară cu familia mea, care nu este de sânge, dar este de suflet. M-au ajutat foarte mult să înțeleg niște lucruri. Da, am exagerat și eu, dar ce am primit înapoi a fost foarte greu. Așa că vreau să încheiem de tot. Pentru totdeauna', a mai adăugat aceasta.

Marius Elisei s-a văzut cu fiica lui și a Oanei Roman

Ei bine, într-adevăr, lucrurile pare că au intrat pe un făgaș normal. Dacă în urmă cu câteva zile, Oana Roman îl acuza pe fostul soț că nu și-a mai văzut fiica de trei săptămâni, acesta a pregătit o ieșire tată-fiică specială. Mai concret, duminică a fost mână de mână la Muzeul Antipa. Au văzut numeroase lucruri frumoase, iar Isabela radia de fericire. Nu asta nu o spunem doar noi. Vedeta a ținut neapărat să o filmeze pe fiica ei când a venit acasă.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton