Oana Roman susține că nu o ajută nimeni să o îngrijească pe Mioara Roman: „Eu fac singură tot, e foarte multă presiune”

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Roman susține că nu o ajută nimeni să o îngrijească pe Mioara Roman. Oana a relatat într-un interviu că o vizitează în fiecare zi pe mama ei, în centrul unde este internată. Oana a recunocut că există momente când se simte absolut copleșită de responsabilități, dar că e nevoită să se descurce singură. Totodată, vedeta a oferit detalii despre starea Mioarei Roman.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman sa spus recent că nu o ajută nimeni să o îngrijească pe Mioara Roman. Oana a mărturisit că există momente când simte că nu mai poate duce treburile la bun-sfârșit. Ceea ce îi dă forță vedetei este faptul că fiecare efort de-al ei are rezultate pe măsură. Mioara Roman beneficiază de asistență de specialitate într-un centru la standarde înalte. Totuși, sunt zile când starea acesteia nu este tocmai bună, dar Oana face tot ce-i stă în putință pentru a fi lângă ea.

oana-roman-mioara-roman-catinca-romanoana-roman-mioara-roman-catinca-roman

Oana Roman a spus că nu o ajută nimeni să o îngrijească pe Mioara Roman

Oana Roman își iubește enorm mama și pare că niciun efort nu este prea mic pentru a-i alina suferința. Mioara Roman se confruntă cu câteva probleme de sănătate, ce se pot agrava în orice moment. Fiica ei cea mică a decis că cel mai bine este ca aceasta să rămână într-un centru specializat, unde are parte de îngrijire medicală non-stop. Oana își vizitează mama în fiecare zi și este atentă să nu-i lipsească nimic. Totuși, aceste responsabillități constituie o presiune destul de mare, mai ales că e nevoită să facă totul singură.

Nimeni, eu fac singură tot. E foarte multă presiune, la un moment dat am perioade în care simt că am obosit și că nu mai pot, încerc să mă echilibrez pentru că mă duc și fac și pentru mine lucruri. Mă duc la cosmetică, fac proceduri, fac masaj, mă duc la coafor, la manichiură. Încerc să găsesc și echilibru, să fie și momente în timpul zilei, măcar o oră, în care să pot să mă concentrez doar pe mine.', a relatat aceasta pentru Ego.ro.

Citește și: De ce a refuzat Oana Roman să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', dar și la alte reality show-uri:'Le-am zis să nu mă mai cheme, nu…'

Citește și: Ce tratament a folosit Oana Roman împotriva căderii părului:„Nu mai sunt cheală la rădăcină’

Citește și: Theo Rose și Denis Hanganu, scene fierbinți în serialul „Clanul: „Să nu se uite tata că…

Citește și: De ce nu a plecat Andreea Raicu din România. A vrut de multe ori să se mute: ‘Mă minunez de fiecare dată

Oana Roman tânjește după o vacanță

Înainte de Sărbători, Oana Roman spunea că și-ar dori măcar câteva zile de liniște, pentru a se odihni. Vedeta prețuiește enorm de mult timpul liber, care este mai valoros decât orice cadou, pe care l-ar putea primi. Oana este, de asemenea, și soție și mamă, iar în viața ei există perioade când simte că toți ceilalți depind de ea.

Măcar o săptămână să pot să am liniște totală. Am obosit puțin. Aș da orice cadou, orice vacanță pentru o perioadă în care să mă culc seara și să știu că a doua zi pot să îmi permit să stau liniștită și să nu am nimic care să îmi provoace o stare de neliniște.', a adăugat ea, pentru aceeași sursă.

Care este, în prezent, starea Mioarei Roman

Oana Roman a oferit detalii și despre starea de sănătate actuală a Mioarei Roman, care se află în continuare internată în centrul de îngrijire. Cu puțin timp înainte, Oana se gândea serios dacă își va mai permite să achite costurile aferente, la centrul respectiv. Din fericire, vedeta a găsit o cale, astfel încât mama ei este asistată continuu de cadre medicale .

Mama este foarte bine. Eu mă duc la ea aproape în fiecare zi, este într-un loc absolut extraordinar, unde a făcut o recuperare incredibilă după operația la șold pe care a avut-o. Merge bine, nu foarte mult, dar merge bine, se mișcă. A ajuns la o ședință de kineto și fizio să stea cam 2 ore, ceea ce este foarte bine. Este foarte bine îngrijită și aceste lucruri, acasă, din păcate, eu nu aș fi putut să le fac atât de bine cum se fac acolo.',a mai adăugat Oana, pentru aceeași publicație.

FOTO: Facbook/Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton