Oana Roman i-a transmis un mesaj surprinzător lui Marius Elisei, după despărțire: "Nu am știut ca voi reuși să..."

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Roman i-a transmis un mesaj surprinzător lui Marius Elisei. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după 10 ani împreună, iar separarea nu a avut loc chiar în cei mai buni termeni. Deși amândoi au fost de acord să-și spună „adio”, Oana și fostul partener și-au aruncat ulterior diverse acuzații. Influencerița a făcut recent pace cu Elisei, de dragul fiicei lor, însă iată că vedeta i-a transmis acestuia un nou mesaj pe social-media.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman i-a transmis un mesaj surprinzător lui Marius Elisei. Oana Roman, 47 de ani, a trecut printr-o despărțire dificilă de fostul parterner, Marius Elisei, după 10 ani împreună. Influencerița l-a acuzat pe fostul iubit că nu-și asumă responsabilitatea față de fiica lor, însă apoi situația s-a remediat și cei doi au ajuns la gânduri mai bune, de dragul copilului lor. Oana Roman a postat un nou mesaj pe rețelele de socializare ce face referire la relația pe care a avut-o cu Marius Elisei. Vedeta susține că se simte mai în formă ca niciodată și că despărțirea de fostul partener îi priește de minune.

untitled-design-2023-02-13t130447-749untitled-design-2023-02-13t130447-749

Oana Roman i-a transmis un mesaj surprinzător lui Marius Elisei, după despărțire

Cjhiar dacă a suferit după eșecul relația cu tatăl fiicei sale, Marius Elisei, Oana Roman este bucuroasă că are parte de un nou început. Într-un nou mesaj pe social-media, vedeta susține că se simte mult mai încrezătoare de când fostul partener nu mai există în viața ei.

Citește și: „Aia nu mai este familie'. De ce s-a despărțit Marius Elisei de Oana Roman, de fapt. Detalii neștiute din relația lor

Citește și: Marius Elisei și-a refăcut viața după despărțirea de Oana Roman? Detaliul care dă tuturor de bănuit: 'Am pulsul mărit de când te-am găsit'

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au împăcat? Cum a surprins-o bărbatul, de Ziua Îndrăgostiților: „I-a cumpărat…”

„Nu mi-am imaginat niciodată ca la aproape 47 de ani o sa ma simt mai în formă decât la 20. Nu am știut ca voi reuși sa trec peste toate cu atâta forță și energie.

Sunt recunoscătoare că am primit șansa unui nou început în momentul în care mă simt cel mai bine eu cu mine! Să nu uitați ca nu e niciodată prea târziu sa fim bine cu noi. Trebuie doar sa credem și sa nu renunțăm la noi niciodată.', a scris Oana Roman pe Facebook.

Oana Roman, acuzații dure pentru Marius Elisei: „Ți-ai bătut joc de Isa”

Oana Roman și Marius Elisei au inițiat un scandal-monstru după ce au decis să pună punct relației de 10 ani. Influencerița l-a acuzat pe fostul partener că nu contribuie cu nimic la creșterea fiicei lor, Isa, și că i-a plasat toate responsabilitățile. Vedeta a declarat că Elisei nu ar fi răspuns la apelurile propriei sale fiice și că ar fi lăsat-o pe micuță să aștepte în zadar un semn de la el. Oana Roman a menționat că a găsit-o pe fiica lor, Isa, plângând după tatăl ei.

‘Ai promis ca să te vezi cu Isa. Te sună de azi dimineață în continuu și nu răspunzi. Felicitări! Ți-ai bătut joc de Isa. Te-a așteptat ieri toată ziua. Nici măcar nu ai răspuns la telefon. Te-am sunat de nu știu câte ori. Tu spui că te bufnește râsul la declarațiile mele. Să-ți fie rușine. Isa nu merită așa bătaie de joc.„, a transmis Oana pe social-media.

Oana Roman a făcut pace cu Marius Elisei, de dragul fiicei lor: „Am greșit”

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns la gânduri mai bune, după ce fostul partenere al vedetei s-a întâlnit cu fiica sa și a început să-și asume îndatoririle de părinte. Influencerița a declarat că este dispusă să nierte și să lase trecutul în urmă, de dragul fiicei lor, care merită să aibă un tată.

Am stat și m-am gândit foarte serios zilele astea la tot ce s-a întâmplat, la tot ce s-a spus și cred că totul a fost greșit. Poate și eu am exagerat pentru că am fost pusă într-o situație foarte dificilă și m-am trezit singură cu prea multe pe cap și dacă am greșit, îmi cer scuze! Și vreau să încheiem. Mi s-au adresat cuvinte foarte urâte, poate și eu am spus cuvinte urâte, dar trebuie să încheiem pentru Isa, să fie liniște.
De aceea nu vreau să mai discut, sau să mai dau curs unor speculații sub nicio formă legat de tot ce s-a întâmplat. Atâta timp cât Isa își vede tatăl ei, eu sunt fericită și nimic altceva nu mai contează.',
a mărturisit Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton