Oana Roman, după ce s-a spus că Marius Elisei invită alte femei la cafea: "Oricât de mult ne luptăm să salvăm ceva, uneori se întâmplă"

 Oana Pantazi
.

Oana Roman a avut recent o intervenție în mediul online, după ce s-a spus că Marius Elisei invită alte femei la cafea. Chiar dacă nu s-a referit la asta cu subiect și predicat, vedeta a lăsat loc la interpretări. Nu este prima oară când cei doi parteneri au probleme în cuplu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a preferat să nu comenteze speculațiile apărute, conform cărora partenerul ei de viață, Marius Elisei, invită alte femei la cafea. Totuși a postat în mediul online un mesaj care lasă loc la interpretăro. Chiar dacă nu sunt căsătoriți, cei doi formează în continuare un cuplu, cu toate că relația lor a fost supusă la multe încercări de-a lungul timpului.

767-2767-2

Oana Roman, mesaj după ce s-a spus că Marius Elisei invită alte femei la cafea

Zilele trecute s-a comentat intens pe marginea unei informații conform căreia Marius Elisei ar fi încercat să cucerească mai multe femei în mediul online, invitându-le la cafea. De menționat că în aceste print-screen-uri nu se vede data la care au avut loc aceste discuții. Pot fi rceente, vechi, sau din perioada în care cei doi erau despărțiți…

Nu este prima dată când în celebrul cuplu apar probleme și nici când Oana Roman trece cu vederea unele derapaje are partenerului ei de viață. La scurt timp după apariția acestor informații, vedeta a postat în social media un mesaj unde poți citi ușor printre rânduri…

Citește și: Ce pofte are Andreea Antonescu, însărcinată cu al doilea copil:„Mănânc…’. A decis ca Andreea Bălan să nu mai fie nașa bebelușului

Citește și: Nosfe, ultima apariție la Chefi la cuțite:'Mulțumesc, NOSFE! Pentru această experiență, atât cât a durat, până să pleci… de tot'

Citește și: Cum s-a implicat Doina Teodoru în afacerea lui Cătălin Scărlătescu:Ea e vegetariană. Nu sunt rasist la mâncare/ EXCLUSIV

Citește și: Rebel Wilson a devenit mamă prima oară, la 42 de ani:’Fetița mea e cel mai frumos miracol’

„M-am parcat lângă un parc, unde e liniște și nu e trafic și îmi iau un pic de timp pentru mine. Fac asta des și mă ajută să îmi pun gândurile în ordine. Azi mă gândeam la faptul că, oricât de mult ne dorim să facem anumite lucruri, ele nu ies mereu așa cum ne-am dorit.

Dar important este să avem conștiința împăcată că am făcut tot ce ne-a stat în putință ca să ne iasă, chiar dacă nu reușim mereu. Uneori, anumite lucruri nu merg, nu se întâmplă, oricât de mult ne luptăm să salvăm ceva, uneori nu se întâmplă.

Dar dacă știm că am depus toate eforturile, atunci înseamnă că așa trebuia să fie și trebuie să găsim puterea să mergem mai departe către ceva bun care ne așteaptă', a povestit Oana Roman, pe Instagram.

Marius Elisei, invitații la cafea pentru domnișoare singure, pe internet

Chiar dacă Oana Roman nu a comentat după ce în mediul online a apărut dovada că Marius Elisei invită la cafea alte femei, mesajele s-au viralizat în scurt timp. O tânără a postat recent, în social media, două capturi de ecran dintr-o conversație, de pe Instagram, cu Marius Elisei. Confrom cancan.ro, acesta o invita la cafea în toiul nopții, în pofida faptului că el și Oana Roman formează un cuplu. Reamintim că în aceste print-screen-uri nu apare data la care au avut loc conversațiile, deci e posibil să nu fie recente.

Marius Elisei: „Tu când poți? Unde stai?'
Tânăra: „București'.
Marius Elisei: „Super'.

În altă zi, Marius a contactat-o în jurul orei 22:00: „Hello, unde-i cafeaua?'. Tânăra i-a răspuns: „Păi când?'.

Conversația a continuat, iar tânăra l-a pus în dificultate pe Marius Elisei, aducând-o în discuție pe Oana.

Tânăra: „Vine și Oana?'
Marius Elisei: (râde) „Bună întrebare. Vrei?'
Tânăra: „Da. Ieșim toți 4, și cu Iza. Fac eu cinste'.
Marius Elisei: „Cum ar fi'.
Tânăra: „Super'.

Oana Roman și Marius Elisei, probleme în cuplu

O perioadă bună de timp după marea împăcare, Oana Roman și Marius Elisei au pozat în familia perfectă alături de fiica pe care o au împreună, Izabela. Ei bine însă, lucrurile au luat o altă întorsătură în ultima vreme, mai ales de când starea de sănătatea a mamei vedetei, Mioara Roman, s-a înrăutățit. Aceste vești venite din partea medicilor nu au putut să nu o afecteze pe frumoasa șatenă, fiind vorba de cea care i-a dat viață.

Oana Roman s-a implicat trup și suflet în tot ceea ce a ținut de starea de sănătate a mamei sale, astfel că nu a lăsat-o singură vreun moment. Conștient că vedeta trebuie să-i fie alături Mioarei Roman, Marius Elisei nu a spus nimic despre acest aspect și a continuat să ajute cât de mult a putut, până când s-a simțit neglijat de partenera de viață. Problemele în cuplu și-au făcut, bineînțeles, simțită prezența, moment în care Oana Roman și-a dat seama de greșelile făcute.

„Au fost probleme cu mama mea. Toată lumea știe lucrul ăsta. A fost o perioadă care m-a solicitat emoțional extrem de mult. Deși m-am mai liniștit, nu pot să spun că trăiesc într-un echilibru – încă. Îmi lipsește o anumită limită pe care încă nu am reușit să o ating. O liniște emoțională, personală, dacă vrei.

Această perioadă foarte grea pentru mine i-a afectat foarte mult și pe cei din jur. Marius a avut o perioadă în care s-a simțit abandonat. Și are dreptate! Da, îmi asum. De ce? Pentru că scopul meu a fost să-mi canalizez toată energia posibilă ca să fac pentru mama niște lucruri. Am neglijat relația mea cu el, viața mea cu el, casa…’, a declarat Oana Roman într-o intervenție la Metropola TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton