"Deși am aproape 47 de ani, el mă vede fată". Oana Roman, ironie la adresa lui Marius Elisei, după despărțire

 Dumitrache Laura
.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după 10 ani de relație. Vedeta a făcut anunțul pe pagina ei de Instagram, declarând că nu se mai simțea bine în relația cu tatăl fiicei sale. Ulterior, Marius Elisei a făcut primele declarații despre separarea de Oana, mărturisind că nu mai există cale de împăcare. Mai mult, acesta a numit-o pe mama fiicei sale „fată”, iar Oana a avut o ironie neașteptată la adresa lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a anunțat pe rețelele de socializare că nu mai formează un cuplu cu Marius Elisei. Cei doi au divorțat în 2021, dar ulterior s-au împăcat. Deși susținea că relația lor este pe drumul cel bun, se pare că neînțelegerile au apărut, motiv pentru care au decis să se separe.

oana mesajoana mesaj

În urmă cu o zi, fiica lui Petre Roman a dezvăluit că este tristă, deoarece s-a despărțit de tatăl fiicei sale. Cu toate astea, Oana Roman le-a explicat fanilor din mediul online care a fost motivul pentru a luat această decizie.

Citește și: „Nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Mi-am dorit această familie, dar dacă nu ai cu cine…'. Marius Elisei, primele declarații despre despărțirea de Oana Roman

Citește și:„Mă simt eliberată de o mare povară”. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Motivul separării

Citește și:Serialul Clanul revine cu sezonul 2, din 19 februarie. Ce schimbări aduce noul capitol

Citește și:„Când ai prefera să mori în loc să deschizi ochii”. Livia, soția lui Cătălin Bordea, mărturisiri dureroase despre perioada în care a suferit de depresie

Oana Roman, ironie neașteptată la adresa lui Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut de fiica lui Petre Roman, după ce a postat pe Instagram un mesaj în care a mărturisit că fostul ei partener a plecat de acasă. Deși păreau că se înțeleg bine, se pare că lucrurile nu stăteau deloc așa. După mesajul postat de mama fiicei sale, Marius Elisei a avut o primă reacție și a dezvăluit că nu vrea să mai aibă de a face cu Oana Roman.Da, este adevărat că ne-am despărțit! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu această fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public'a spus Marius Elisei.

Ulterior, Oana Roman a revenit pe Instagram cu un mesaj ironic la adresa fostului ei partener. Vreau să îi mulțumesc public pentru că, deși am aproape 47 de ani, el mă vede fată', a scris aceasta.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei

După numroase certuri și neînțelegeri, Oana Roman și Marius Elisei au decis să divorțeze în 2021. După câteva luni, cei doi au decis să își mai acorde o șansă și au anunțat că s-au împăcat. Oana și Marius au vrut să aibă o relație frumoasă, de dragul fiicei lor, Isabela. Însă, se pare că relația lor a ajuns la final, iar fiica Mioarei Roman a anunțat că Marius Elisei a părăsit locuința.

„Am avut o zi nebună. Vă spun adevărul de ce par tristă și obosită. M-am gândit foarte mult dacă să lămuresc situația sau nu. Am o obligație morală față de cei care mă urmăresc.

Eu sunt singură acum și mă ocup de tot singură, deoarece Marius a decis, într-un final, să plece definitiv. Era un lucru de așteptat. Este și decizia mea cumva. Voiam ca această plecare a lui să aibă loc după ce termin cu creșterea puilor (n.r. cățeii), pentru că el și-a asumat răspunderea pentru ei. Asta e viața, a plecat. Sunt doar eu cu Iza. Mergem mai departe. El nu mai locuiește cu noi's-a destăinuit Oana Roman, pe Instagram.

Marius Elisei: 'Eu mi-am dorit, dar dacă nu ai cu cine…'

Marius Elisei a recunoscut și el că nu se mai înțelegea cu Oana Roman și au decis să pună capăt relației. Bărbatul a mai declarat că el și-a dorit foarte mult să aibă o familie frumoasă alături de vedetă, dar a ajuns la concluzia că cel mai bine e să se despartă.

'Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai', a mai zis Marius Elisei. Recent, cei doi au împlinit 10 ani de relație, dar de doi ani nu mai erau căsătoriți.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton