Oana Roman, întâlnire emoționantă cu tatăl ei, Petre Roman: "Ne era tare dor de el..."

 Raiciu Adriana
.

Oana Roman trece printr-o perioadă extrem de frumoasă. Ieri, 19 aprilie, și-a sărbătorit mama, care a împlinit vârsta de 82 de ani. Astăzi, vedeta a fost să-și viziteze tatăl, pe Petre Roman, la birou. Întâlnirea a fost emoționantă, iar iubita lui Marius Elisei a postat mai multe imagini cu acesta pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mioara și Petre Roman sunt despărțiți de ani buni. În urmă cu ceva timp, partenera lui Marius Elisei spunea că îi parea rău că ea și fostul premier nu se văd atât de des pe cât și-ar dori ea. Astfel, astăzi, nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să meargă să-l viziteze pe Petre Roman la birou, alături de fiica sa. Întâlnirea a fost extrem de emoționantă, iar vedeta a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare.

oana-roman-1oana-roman-1

De asemenea, micuța Isabela a primit și un cadou din partea bunicului, care a bucurat-o foarte tare. Iată cum a decurs întreagă întâlnire.

Citește și: Oana Roman l-a atacat pe Traian Băsescu, după ce a fost evacuat din casa pe care i-a luat-o Mioarei Roman:'Dumnezeu a făcut dreptate'

Citește și: Oana Roman vrea să se mute din țară, după izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina:„Într-o lume cu oameni puțini, dar civilizați’

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după scandalul de la petrecerea burlacilor organizată de Florin Salam și Gabi Bădălău: „O să aflați tot’

Citește și: Theo Rose explică decăderea lui Fulgy de la Clejani:Era olimpic, talentat și cuminte. Cred că…

Oana Roman, întâlnire emoționantă cu Petre Roman

Oana Roman își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. Ieri, vedeta a sărbătorit-o pe Mioara Roman, mama sa, care a împlinit 84 de ani. Astăzi, a decis să meargă să își viziteze tatăl, întrucât îi era foarte dor de el.

Astfel, a luat-o pe fiica sa și a plecat spre biroul lui Petre Roman. Întâlnirea a fost emoționantă și s-au bucurat din plin de timpul petrecut împreună.

'Ieri am stat cu mama de ziua ei, azi am fost în vizită la tata. Ne era tare dor de el. Arată fabulos și am stat câteva ore și am povestit împreună. Sunt fericită', a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

De asemenea, partenera lui Marius Elisei a mai precizat faptul că Isabela a primit și un cadou din partea bunicului. Este vorba despre o carte oferită cu dedicație, de care fetița s-a bucurat extrem de tare.

Ce relație are acum Oana Roman cu tatăl ei

Tot despre tatăl ei, Oana Roman a povestit că acesta nu s-a mutat definitiv din țară, dar va mai merge des în Elveția, unde trebuie să țină cursuri universitare. Însă, cel mai mare regret al său este legat de faptul că nu petrece mai mult timp alături de acesta.

„Tata nu s-a mutat definitiv din țară, va merge mai des acolo, în Elveția, are cursuri de ținut și treabă la acea universitate, unde este președinte, însă sub nicio formă nu se va muta. Din păcate, noi ne vedem mult prea rar, în ultimii ani, asta este cea mai mare durere a sufletului meu. Mă doare fizic și psihic, cumva, din ce în ce mai tare.

Dacă e ceva care mă apasă îngrozitor și care îmi lipsește cel mai tare este această lipsă de comunicare cu tata, această lipsă a prezenței lui fizice, atât în viața mea, cât și a fiicei mele. Oricât de mult aș dori să îl înțeleg, nu reușesc.

Mă gândeam că au trecut Crăciunul și ziua Izabelei, că urmează ziua mea, iar tata nu a fost prezent lângă noi, în niciunul dintre aceste momente’, a spus vedeta.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton