Oana Roman, declarații scandaloase referitoare la coronavirus. Întoarsă recent din Italia, vedeta a răbufnit: „Sunt interese obscure. Lumea e manipulată”

 Lupescu Anca
.

Oana Roman a decis, în urmă cu două săptămâni, să plece într-o vacanță la Roma, asta în ciuda valului de epidemie a Covid-19 anunțat de autorități și avertizat de presa din toată lumea.

images-2images-2
Citește și: Bărbatul de 27 de ani, infectat cu Coronavirus, a aflat din presă că este cazul numărul 7 din România: „Am așteptat Salvarea 12 ore'

Vedeta avea bilete la Roma înainte ca numărul de cazuri de Coronavirus să crească fulminat în special în Italia.

Deși autoritățile anunțau cetățenii să fie mai atenți cu igiena personală, să se ferească de locuri aglomerate și să evite călătoriile în zonele afectate, Oana Roman și-a luat fetița și soțul, pe Marius Elisei, și au plecat spre Roma.

Vedeta a postat fotografii din capitala Italiei, iar principalele atracții turistice erau predominant pustii. 

Citește și: Coronavirus în România. Câte cazuri sunt până acum. Au fost confirmate 32 persoane infectate, dintre care 13 în București

Între timp, Italia a intrat în carantină, toată țara fiind declarată zonă roșie, și au apărut și cazurile de Coronavirus în România, 32 mai exact, la această oră.

Autoritățile au luat măsuri de prevenire și de izolare a pacienților veniți din zone de risc, însă Oana Roman este de părere că totul este condus de „interese obscure'. 

Vedeta a făcut declarații cel puțin surprinzătoare, mai ales în contextul în care în Italia au murit deja peste 600 de oameni, iar cazurile de infectare cu Covid-19 au crescut la peste 10.000. 

Invitată la o emisiune tv, Oana a ținut să își spună părerea despre situația actuală provocată de noul virus. 

Citește și: Serghei Mizil, atac dur la românii care se întorc în țară pentru a fenta epidemia de coronavirus din Europa: „Rămâi la tine acolo, în Italia, dacă ți-ai uitat limba!'

Mai mult, ea a intrat într-o dispută pe internet cu ei care i-au sugerat să își facă niste teste și să respecte indicațiile autorităților. 

„Ieri eram pe malul Lacului Baraciano, lângă Roma. Liniște și pace. Relaxare și calm. Am ajuns la București și m-a izbit toată demența și nebunia de peste tot. Nu cred în teoria conspirației, dar cred că cei care manipulează știu că în România mentalitățile sunt extrem de primitive și știu că panica funcționează. Nu e nicio panică. Doar manipulare. Vorba lui Morar: Spălați-vă mâinile, nu creierii!', a scris vedeta la întoarcerea în România.

„Dacă v-ați fi informat, ați fi aflat că acest virus nu se ia la copii'

Vedeta a avut un răspuns și la acuzația fanilor potrivit căreia nu și-a făcut testare pentru a vedea daca a fost sau nu infectată.

„Dacă acolo unde am fost nu au existat cazuri de coronavirus, ce test să fac? Ați luat-o razna? E plin de gripă de la care mor oameni pe capete și voi bateți câmpii cu virusul ăsta. Ia-te după toți cretinii care bat câmpii .Teoria conspirației e făcută pentru oameni care nu vor să gândească.

Citește și: Serghei Mizil, atac dur la românii care se întorc în țară pentru a fenta epidemia de coronavirus din Europa: „Rămâi la tine acolo, în Italia, dacă ți-ai uitat limba!'

Dacă v-ați fi informat 30 de secunde, ați fi aflat, de exemplu, că acestă gripă virus nu se ia la copii. S-au înregistrat zero cazuri în lume pentru copiii între zero și 10 ani. Dar e greu rău să ne informăm și să citim și să fim raționali'.

Recent, în România a fost descoperit un caz de infectare cu Coronavirus la un copil de 3 ani. Totul a pornit de la un ofițer MAI care a mințit cu privire la faptul că a călătorit în Israel. Acesta a mers acasă și și-a infectat soția, nora și nepoțelul de 3 ani.

„Dacă ai fost într-o zonă unde nu e focar de virus, de ce ar fi legal să stai în carantină? Nu e nicio carantină. Cel puțin nouă nu ni s-a spus nimic', a fost răspunsul vedetei.

„Mie mi se pare că trăim, din păcate, o psihoză mondială. Pare asa ca un vis urât care sper să se termine cât mai curând. Din punctul meu de vedere şi stiu că iar o să îmi sară lumea în cap, tot ce se întâmplă în lumea asta a început să devină exagerat cumva. Ţine de psihoză tot ce se întâmplă. De data asta mi se pare că pe undeva s-au apăsat nişte butoare din nişte interese absolut obscure şi întreaga lume este foarte mult manipulată, din păcate. Asta e părerea mea. Va fi foarte greu. Cel puţin România este o ţară în care dacă activităţile se opresc, chiar şi cele culturale, sunt oameni care pierd bani, sunt artişti care nu vor mai câştiga la fel şi nu ştiu unde se va ajunge, sincer', a spus Oana Roman pentru Antena Stars.

Citește și: S-a întâmplat în sectorul 4! Unul dintre pacienții depistați cu coronavirus a împărțit mărțișoare la peste 120 de femei. Ofiterul a mințit și a spus că NU a fost în zone cu risc

Cazurile din România de Coronavirus au ajuns la 32 miercuri, 11 martie. 

„A fost confirmat cel de-al 32 lea caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Este vorba de un bărbat în vârstă de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat în Varșovia, era în autoizolare din data de 9.03.2020', anunță Grupul de comunicare strategică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton