Oana Roman, declarații despre despărțirea de soțul ei. Cum și-a dat seama că au făcut o greșeală

 Stamen Diana
.

Oana Roman și Marius Elisei formează o familie frumoasă, iar din iubirea lor a venit pe lume fiica lor, Isabela. Vedeta și soțul ei au fost la un pas de despărțire, însă și-au dat seama că au făcut o greșeală și s-au împăcat cât ai clipi.

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2015, iar de atunci sunt de nedespărțit. Ca în orice relație, vedeta a povestit că au existat și certuri sau mici probleme. Oana Roman a dezvăluit că Marius Elisei este un bărbat foarte gelos. Se pare că gelozia lui Marius Elisei a făcut-o pe Oana Roman în urmă cu ceva timp să se gândească să pună stop căsniciei.

„Eu am făcut greşeala să-i povestesc soţului meu trecutul meu amoros. Spun greşeala pentru că el e încă tânăr şi nu gândeşte ca mine. Este gelos! El nu înţelege de ce îmi salut foştii iubiţi sau de ce stau de vorbă cu ei. El spune că odată ce s-a terminat o relaţie, s-a încheiat şi gata.

Am încercat să-i explic că mi se pare normal să te comporţi civilizat cu un „fost”, dar el are altă părere. Au fost multe momente în căsnicia noastră când am vrut să ne despărţim, dar nu am făcut-o căci ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună. Deci pot să zic că trăim într-adevăr o mare iubire”, a declarat Oana Roman.

Oana Roman este fericită alături de Marius Elisei

Vedeta îl iubește mult pe Marius Elisei și îi este recunoscătoare că este lângă ea indiferent de situație. Oana Roman spune despre soțul ei că este un tată grijuliu și un bărbat foarte atent cu soția lui.

„Am trecut împreună prin foarte multe cu Marius, cât pentru două vieţi. Am fost realmente alături şi la bine şi la rău. Am trecut peste operaţiile mele, ale lui, peste lungile nopţi cu febră ale Isei, am trecut împreună prin momente de cumpănă, dar şi de imensă bucurie. Am trecut peste momentele în care eu am spus că nu mai pot, el la fel, peste crize de nervi, zile în care nu aveam nici măcar un leu, peste critici, răutate, ură şi invidie.

Am mers mereu mai departe, ne-am ridicat peste toate zidurile care ni s au pus în faţă, şi nu ne-a despărţit nimic. Pentru că ne uneşte iubirea! Şi un copil minune! Ne-am îmbogăţit cu iubire, amintiri frumoase, zâmbete, şi sentimentul că ne aparţinem unul altuia!”, a scris Oana Roman pe o reţea de socializare acum ceva timp.

Citește și: Oana Roman a slăbit vizibil! Ce dietă ține vedeta

Citește și: Oana Roman îşi face prima intervenţie estetică la 43 de ani. Transformarea este vizibilă

FOTO: Facebook

Oana RomanOana Roman

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton