Cum depășește Oana Roman problemele din relația cu Marius Elisei: "Mă ajută..."

 Raiciu Adriana
.

Cum depășește Oana Roman problemele din relația cu Marius Elisei. După ultimele declarații făcute de Oana Roman, legate de o posibilă despărțire, tot mai mulți s-au întrebat dacă vedeta și Marius Elisei vor ajunge, din nou, la separare. Fiica lui Petre Roman a făcut acum noi declarații și vorbește deschis despre momentele mai puțin plăcute dintr-o relație, dar și cum reușește să treacă peste!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu opt ani, Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit. În 2020, vedeta anunța divorțul de tatăl fiicei ei, luând prin surprindere multă lume. La puțin timp după de la separare, cei doi au decis să-și mai acorde o șansă și s-au împăcat.

Familia-Oanei-Roman-1Familia-Oanei-Roman-1

Au lăsat să se înțeleagă că nu ar mai exista niciun fel de problemă în relația lor, însă adevărul se pare că este altul. Recent, invitată la o emisiune, Oana Roman a recunoscut că se confruntă cu probleme în cuplu și nu este sigură că lucrurile în merg în direcția în care trebuie. Iată cum depășește vedeta aceste momente neplăcute!

Citește și: Marius Elisei, după ce Oana Roman a anunțat că au probleme în relație:„Adevărul te costă’

Citește și: Marius Elisei, primele declarații despre neînțelegerile cu Oana Roman:'Cea mai importantă este Isabela. Prefer să fiu criticat, decât să…'

Citește și: Adelina Pestrițu a împlinit 35 de ani.Ce cadou de lux i-a făcut soțul ei, Virgil Șteblea

Citește și: Fiul Ioanei Năstase se însoară. Primele detalii despre nuntă: „Sunt așteptate 400 de persoane, pe data de…’

Cum depășește Oana Roman problemele din relația cu Marius Elisei

Recent, Oana Roman a fost prezentă la un eveniment monden, iar cea care a însoțit-o a fost Isa, fiica sa, ci nu Marius Elisei. Vedeta chiar a recunoscut că partenerului ei nu îi face plăcere să o însoțească la întâlniri de genul.

Totodată, fiica lui Petre Roman a mai adăugat că Isa este stâlpul ei de bază și mereu o ajută să iasă din stările nu tocmai plăcute, între ele existând o conexiune cu totul aparte.

„Marius oricum nu prea iese la evenimente…niciodată. Nu e deloc fan de astfel de evenimente, așa că prefer să vin cu Isa că ea e mai obișnuită ca el. Uneori, Isa mă ajută să ies din stare, dar încerc să nu dau pe ea supărările mele. Ea mă simte dacă nu sunt ok și în general stăm împreună amandouă, chiar dacă nu ne spunem nimic, e o apropiere care contează foarte mult!', a spus Oana Roman despre relația cu fiica sa, potrivit Cancan.

Ce se întâmplă cu adevărat între Oana Roman și Marius Elisei

Prezentă în emisiunea lui Dan Capatos, Oana Roman a dat de înțeles că relația cu Marius Elisei nu funcționează așa cum trebuie. Deși cei doi stabilise o reînnoire a jurămintelor , acum Oana și Marius s-au răzgândit.

Nu știu ce va fi! Nu vreau sa spun mai multe din cauza copilului! Dar da, sunt neînțelegeri si divergențe mari între noi la acest moment!, a declarat Oana Roman.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton