Oana Roman a slăbit spectaculos în ultimele două luni de carantină: "Dorm puțin, mănânc prost..."

 Oana Pantazi
.

Oana Roman a slăbit atât de mult în perioada pandemiei, încât fanii aproape că nu au recunoscut-o. Iată cum arată vedeta acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, Oana Roman s-a luptat cu nenumărate oscilații de greutate, silueta ei cu forme pline fiind nu o dată subiect de glume proaste în presă. Vedeta nu s-a lăsat însă impresionată de asaltul celor din jur, dar iată că, în cele din urmă, a reușit să le închidă gura chiar și celor mai cârcotași. După două luni de autoizolare, Oana Roman este aproape de nerecunoscut, ea revenind la silueta din adolescență!

Citește și: Cine este și cum arată iubitul Madonnei, mai tânăr cu 36 de ani decât ea: „Nu-mi puteam imagina pe nimeni mai bun cu care să-mi petrec carantina”

„Nu țin nicio dietă”

Cum a reușit asta? Vedeta a recunoscut într-un interviu VIVA! că nu ține o dietă anume, dar că și-a schimbat stilul de viață.

Nu țin nicio dietă, toată lumea m-a întrebat. Dieta mea este stilul de viață pe care îl am, nu îl recomand. Am și scris pe Instagram asta, nu îl recomand nimănui. Dorm puțin, mănânc prost și rar, sunt foarte stresată și de aceea am slăbit. Dar se văd și acum rezultatele tratamentelor și procedurilor pe care le-am făcut în  februarie, timp de o lună și jumătate”, a declarat Oana Roman.

Citește și: Actorul Nick Cordero s-a trezit din comă! Medicii i-au amputat un picior din cauza complicațiilor produse de coronavirus: „Este extrem de slăbit, atât de slăbit, încât nu poate să închidă gura”

„Te admir pentru tenacitatea și ambiția ta!”

Recent, Oana a postat pe contul ei de socializare două fotografii în care este greu de recunoscut, schimbarea fiind spectaculoasă. „Sunt pregătită pentru era post-izolare”, a scris vedeta, care a asortat la o rochiță înflorată o mască din același material. Fanii i-au complimentat nu numai outfitul, ci și noua siluetă.

„Ai slăbit superrr (nu mă deranja nici înainte cum arătai), dar acum arăți și mai bine!! Felicitări și multă sănătate ție și frumoasei tale famili!!”, „Oana esti tot mai frumoasa!!!!!👏👏ce secret ai ?!”, „Wow! Ține-o tot așa! ❤️” , „Oana, te admir pentru tenacitatea și ambiția ta de a te transforma într-o femeie atât de frumoasă și cu o gândire pozitivă❤️ești pe drumul corect!”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor Oanei Roman de pe Instagram.

Oana-Roman-Marius-EliseiOana-Roman-Marius-Elisei
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton