Oana Roman a refuzat să se întâlnească cu Marius Elisei de 8 Martie: "Eu am programul bine organizat. Îmi pare rău, dar..."

 Raiciu Adriana
.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să se despartă, după mai multe certuri și împăcări. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure în mediul online, însă bărbatul a făcut acum primul pas spre împăcare. De 8 Martie, Marius Elisei a vrut să se întâlnească cu fosta soție, pentru a-i oferi un cadou. Cum a reacționat fiica lui Petre Roman!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri diferite, după mai multe certuri și împăcări. Cei doi s-au despărțit cu mare scandal și și-au arucant cuvinte dure în mediul online. Însă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată acum. În urmă cu doar o zi, de Ziua Internațională a Femeii, Marius Elisei i-a cerut fostei sale soții să se întâlnească cu el, pentru a-i da un cadou.

a7-1a7-1

Citește și: Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 25 de kilograme. S-a fotografiat în ipostaze îndrăznețe

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei au fost surprinși împreună, alături de fiica lor, după ce s-au despărțit cu scandal.

Citește și: Ce i-a spus Angela Similea lui Dan Negru la prima lui emisiune TV, acum 30 de ani:Într-o pauză, mi-a luat mâna și…

Citeste si:Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au întâlnit cu o ghicitoare la America Express și le-a prezis viitorul relației: „Linia dragostei e…’

Oana Roman a refuzat să se întâlnească cu Marius Elisei de 8 Martie

Marius Elisei a făcut primul pas spre împăcarea cu fosta lui soție. Bărbatul a sunat-o pe Oana Roman și i-a spus că ar vrea să se întâlnească, pentru a-i oferi un buchet de flori. Însă, vedeta a refuzat, întrucât avea programul prea încărcat.

'A sunat să ne întrebe unde suntem, ca ar vrea să ne dea niște flori, cred. Eu nu am avut timp nici să respir azi, așa că i-am zis că îmi pare foarte rău, dar eu am programul foarte bine organizat, termin pe la zece, nu știu ce să zic.', a decalarat Oana Roman, la Antena Stars.

În ce relații au rămas Oana Roman și Marius Elisei

Totuși, chiar dacă nu se gândește la împăcare, Oana Roman își dorește să aibă o relație decentă cu tatăl copilului ei. Ba chiar mai mult, se simte foarte bine cu ea la momentul actual și nu mai dorește să-și complice viața cu lucruri inutile.

Până la urmă noi trebuie să avem o relație cât se poate de normală și de civilizată, de dragul copilului. Trebuie să fim prieteni. Eu nu înțeleg chestia asta că nu ne mai vorbim, că nu ne mai vedem. O să-i treacă și cu datul block!

Eu sunt foarte bine! Sunt ok acum, sunt zen. Sunt foarte bine cu mine, cu viața mea și foarte liniștită. Cumva am devenit mai înțeleaptă și foarte bine așezată în viața mea', a mai spus Oana, potrivit Click.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton