Ce reacție a avut Oana Roman, după ce i s-a spus că a rămas fără păr pe cap: „Au probleme psihice… ”

 Sutiu Theodora
.

După ce i s-a spus că nu mai are păr în cap, Oana Roman a reacționat și spune că a fost foarte deranjată de faptul că acest subiect a fost abordat, mai ales că are probleme, în ultima perioadă, la acest capitol. Discuțiile despre podoaba capilară a fiicei lui Petre Roman au apărut pe un grup.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Aflată în vacanță alături de fiica și soțul ei, liniștea de care avea parte vedeta s-a spulberat atunci când fanii au informat-o că pe un grup, cel mai probabil de Facebook, s-a discutat despre faptul că nu mai are păr. Supărată foc din cauza bârfelor, Oana Roman a vorbit despre comentariile legate de faptul că nu ar mai avea păr în cap.

oana-1oana-1

Ce reacție a avut Oana Roman, după ce i s-a spus că a rămas fără păr în cap. Vedeta are probleme de sănătate

Oana Roman a mărturisit că are niște probleme medicale la păr, dar acest lucru nu consideră că este normal ca și cineva să râdă de perioadele neplăcute prin care trec alte persoane.

Sunt în vacanță și nu vreau să mă enervez și să mă agit. Mai mult m-am amuzat foarte tare. Mi-a trimis cineva niște postări de pe un grup făcut de niște persoane care, după părerea mea, au serioase probleme mintale și psihice…

care se legau de faptul că eu nu mai am păr în cap. Da, am această problemă, dar cred că este o problemă medicală deja și nu cred că este ok să ne batem joc de oamenii care au probleme', a spus Oana Roman pe InstaStory.

În ultima perioadă, Oana Roman și-a schimbat de mai multe ori look-ul cu ajutorul perucilor. Vedeta a renunțat la extensii și și-a lăsat părul natural.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Marius Elisei, de ziua lui de naștere:„Să ne iubim mereu la fel

Citește și: Oana Roman a făcut atac de panică:„Uit să am grijă de mine’

Citește și: Anamaria Prodan explică motivul pentru care l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa

Citește și: Carmen de la Sălciua și iubitul ei, prima fotografie împreună

Ce probleme de sănătate are Oana Roman

Oana Roman a ajuns de curând la medic pentru un control de rutină. După ce a fost consultată, doctorul i-a pus un diagnostic și i-a interzis complet să mai facă un lucru pe care diva îl avea în obișnuință de mai mulți ani.

„Am fost la doctor. Nu sunt probleme mari, dar…trebuie să mă las de fumat pentru că am o tuse tabacică cronică’, le-a spus Oana Roman fanilor.

Aceasta nu este foarte încântată de recomandarea medicilor, însă se va supune indicațiilor. Diva a căpătat acest viciu în urmă cu mulți ani, motiv pentru care îi va fi puțin dificil să renunțe cu totul la țigări.

Fiica lui Petre Roman a fost la un pas de moarte

În urmă cu 7 ani, Oana Roman a trecut printr-o situație care a speriat pe toată lumea. După ce a născut-o pe Isabela, vedeta a aflat că are anumite complicații apărute în urma operației de cezariană. Astfel, aceasta a ajuns într-o stare foarte gravă la spital.

Din fericire, Oana și-a revenit ca printr-o minune, însă a fost nevoită să aibă o atenție deplină față de corpul ei, pentru a nu apărea din nou probleme. Aceasta a declarat la vremea respectivă că se simte de parcă s-a născut a doua oară.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton