Oana Roman a publicat conversația cu Marius Elisei, după ce a fost acuzată că l-a lăsat fără chei la casă: „Cine nu a răspuns la telefon?”

 Borcilă Andreea
.

Oana Roman a publicat conversația cu Marius Elisei, după ce a fost acuzată că l-a lăsat fără chei la casă. Cei doi și-au dat o șansă, după ce au divorțat, și părea că totul merge, din nou bine, în viața lor amoroasă. Nu cu mult timp în urmă, tatăl copilului ei a avut o ieșire nervoasă, plângându-se pe rețelele sociale că a fost lăsat în stradă de Oana Roman. La scurt timp, vedeta tv a reacționat, aducând dovada conversației cu el, tot în social media.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei și Oana Roman s-au căsătorit în 2014 și au împreună o fetiță, pe Izabela. La șapte ani de la nuntă, aceștia au decis să depună actele de divorț, Oana Roman susținând, la acea vreme, că s-au pierdut încrederea, prietenia, respectul și loialitatea. La doar câteva luni de la divorț, cei doi și-au mai dat o șansă. 

oana-roman-si-marius-eliseioana-roman-si-marius-elisei

Acum câteva zile, Mariu Elisei o acuza pe Oana Roman, într-un mesaj pe rețelele sociale, că l-ar fi lăsat fără cheile de la casă. Mai exact, el ar fi rămas în stradă cu fata lor, Isabela, în timp ce vedeta tv nu ar fi răspuns la telefon.

Citește și: Marius Elisei, mesaj nervos după ce Oana Roman l-a lăsat fără chei:„Nici măcar nu poate să răspundă la telefon'

Citește și: Cum a fost surprinsă Oana Roman cu un alt bărbat, la mare.Reacția neașteptată a lui Marius Elisei

Citește și: Cine este noua iubită a lui Florin Stamin, fostul soț al Ralucăi Bădulescu.Și-a refăcut viața cu o tânără afaceristă

Citește și: Maria Constantin a făcut atac de panică la Splash! Vedete la apă. Antrenorul:„Are niște traume. Suferă'

Oana Roman a publicat conversația cu Marius Elisei

Marius Elisei a postat pe Facebook un mesaj în care se plânge că a rămas cu fiica lui pe afară, după ce Oana Roman nu îi răspundea la telefon. La rândul său, Oana Roman a explicat tot ce s-a întâmplat între ei, postând dovada conversației tot în mediul online.

Nu-mi place să mă justific, pentru că niciodată nu mint. Punct. Dar pentru că presa iubește mult scandalul, deși eu niciodată nu am făcut scandal și nu mi-a plăcut să vorbesc aiurea, consider că este cazul să lămuresc. Cine nu a răspuns la telefon? Și câte mesaje am scris. Se știa și unde sunt și cu cine. Și cu asta am încheiat definitiv orice discuție despre acest subiect. Mulțumesc, a scris Oana Roman pe InstaStories.

Marius Elisei: „Încă mai avem putere să zâmbim'

Marius Elisei a acuzat-o pe Oana Roman că l-a lăsat în stradă cu fiica lui. Pe pagina sa de Facebook, bărbatul a susținut că partenera sa a plecat de acasă, fără să-i lase cheia de la casă. Din acest motiv, el și Izabela au rămas în stradă.

Încă mai avem putere să zâmbim, am fost și noi la locul de joacă, ne-am distrat și am venit acasă și surpriză… Am rămas pe afară fără chei pentru că avea o întâlnire cu covoarele și nu a putut să ne aștepte, nici măcar nu poate să răspundă la telefon și acum căutăm variante unde să meargă Isa la wc. Concluzie, noi suntem foarte importanți pentru ea, a scris Marius Elisei pe rețelele de socializare.

Ulterior, mesajul lui a fost șters de pe pagina de Facebook.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton