Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei: „Nu e o rușine să mergi la terapie de cuplu”

 Lupescu Anca
.

Oana Roman a decis să lămurească situația dintre ea și Marius Elisei, asta după ce s-a tot zvonit că va divorța de tatăl copilului ei.

capture_96735100capture_96735100


Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit înainte de sărbători, deși au petrecut Crăciunul împreună, ca o familie.

Citește și: Marius Elisei, prima reacție după despărțirea de Oana Roman: 'Perfect fără tine'

Însă la puțin timp după aceea, presa a scris că cei doi vor divorța. Chiar și Oana a recunoscut că relația lor nu mai funcționează, însă că încearcă să păstreze o relație civilizată de dragul fetiței lor.

După această perioadă, Oana Roman și Marius Eliseu au plecat alături de Isa, fetița lor, în Italia. Un gest care i-a confuzat pe mulți, așa că fiica lui Petre Roman a lămurit situația.

Citește și: În plină epidemie de coronavirus, Oana Roman pleacă în vacanță în Italia și își ia și fetița cu ea!


Prezentă în platoul unei emisiunii tv, unde a şi comentat subiectul momentului, divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea, Oana Roman a comparat situaţia acestora cu a ei şi a soţului său.


Vedeta a declarat că ea și soțul ei continuă să fie o familie și că merg la terapie de cuplu. Semn că cei doi se luptă să își repare relație și își doresc să rămână o familie.

Citește și: După ce a slăbit, Oana Roman a trecut la rochii scurte și cizme de latex. Ținuta a stârnit controverse: 'Port ce-mi place'


„Eu și cu Marius continuăm să fim o familie pentru că și el și-a dorit lucrul ăsta. Ne-am dorit amândoi… Nu este o rușine să mergi la terapie de cuplu”, a spus Oana Roman.

Înainte de Crăciun, Oana Roman declara:

„S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela.

Citește și: Din nou împreună! Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat de Crăciun


Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton