Oana Radu se iubește cu antrenorul ei personal, iar fanii sunt scandalizați. "De-abia ți-a murit iubitul!"

 Oana Pantazi
.

Deși recent infirma că are un nou partener la doar trei luni de la moartea în condiții tragice a iubitului ei, iată că Oana Radu a confirmat relația, postând fotografii relevante cu antrenorul ei personal… Fanii au taxat-o imediat!

Acum trei luni, o țară întreagă a fost impresionată de drama prin care a trecut iubitul Oanei Radu, care a fost incendiat de către un dezaxat chiar în fața scării blocului în care locuia, tânărul pierzându-și viața după trei săptămâni de chin. Atunci, Oana s-a luptat să-i salveze viața iubitului ei, însă totul a fost zadar…

Iată însă că, la doar trei luni, fosta concurentă la Vocea României și-a șocat fanii afișându-se cu antrenorul ei personal, Cătălin Dobrescu. Atunci însă, Oana Radu a infirmat cu tărie faptul că ar avea o relație.

Au fost nişte poze pe care le-am postat pur şi simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu şi-ar dori pentru mine. Sunt un om liber, când voi avea un anunţ de făcut, îl voi face. Pe Cătălin îl ştiu de mulţi ani şi suntem prieteni buni. Eu am avut parte de susţinerea multor oameni, dar unii oameni mi-au spus că uite cât de mult l-ai iubit, pentru că deja ai un nou iubit, a fost atunci replica artistei.

Iată însă că, în a doua zi a anului, Oana Radu a decis că e cazul să-și asume relația cu noul bărbat din viața ei postând niște fotografii edificatoare. Faptul că cei doi se țineau de mână nu a mai lăsat loc de îndoială asupra relației dintre ei…

„Parcă nu formai un cuplu cu antrenorul tău!”

Fanii au reacționat imediat, intrigați „Păi parcă nu formai un cuplu cu antrenorul tău, acum sunteți?', „A reușit să-l uite mai repede. Când a murit iubitul meu, mi-au trebuit 2 ani să-mi fac altă relație, iar de uitat nu am cum să-l uit', sunt doar două dintre comentariile dure ale urmăritorilor artistei.

Mai mult, aceștia au constatat, după data fotografiilor, că pozele au fost făcute cam prin perioada în care artista nega că și-ar fi refăcut viața.

„Dacă te uiți la el pe profil, prima poză împreună e în noiembrie, deci da… Cât timp a apărut la televizor zicea că nu, și ce suferea și plângea', „Cam repede pentru o relație, de-abia ți-a murit iubitul!', au taxat-o fanii de pe Instagram.

Un singur comentariu a fost parcă mai empatic, dar impresia generală nu a fost dleoc una favorabilă… „Păi ce vrei să facă? De întors iubitul ei nu se va mai întoarce din păcate… Normal că are dreptul să își refacă viața, mai devreme sau mai târziu'.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton