Oana Radu s-a luptat cu anxietatea: "Îmi spuneam mereu că trebuie să maturizez"

 Raiciu Adriana
.

Oana Radu este una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră. Chiar dacă este tot timpul cu zâmbetul pe buze, puțini sunt cei care știu că vedeta s-a confruntat cu anxietatea și a trecut prin momente dificile. Iată ce spune îndrăgita artistă cum reușește să treacă peste aceste stări!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Radu este una dintre cele mai ibuite artiste din țara noastră. Are o carieră impresionantă și trăiște o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei de viață. Este tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă ascunde o adevărată dramă. Ani la rând s-a luptat cu anxietatea și încă mai are momente în care are diferite stări.

Oana-acuzatiiOana-acuzatii

Pe contul său de socializare, îndrăgita artistă a spus cum reușește să treacă peste aceste momente dificile. Iată declarațiile Oanei Radu!

Citește și: Cum își câștigă Oana Radu banii, în pandemie:„Mă trezesc la 5 dimineața’

Citește și: Cum trișează Oana Radu în dieta impusă de soțul ei.Ce mâncare nu refuză niciodată

Citește și: Sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit, iar Bianca Drăgușanu a lipsit de la nuntă.Cine l-a însoțit pe afacerist

Citește și: Cum arată Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, cu doar câteva săptămâni înainte să nască.A ieșit pe stradă în colanți!

Oana Radu s-a luptat cu anxietatea

Mulți ar spune că viața ei este perfectă, însă adevărul este altul. Are o carieră de succes, o relație extrem de frumoasă, însă nu a fost totul roz. Oana Radu s-a confruntat ani la rând cu stările de anxietate și recunoaște că încă mai are momente în care se confruntă cu asta.

În secțiunea de întrebări și răspunsuri pe Instagram, vedeta a fost întrebată dacă a trecut peste perioada în care se confrunta cu astfel de probleme, iar răspunsul acesteia nu a întârziat să apară. Aceasta a spus că așteaptă să treacă de la sine și se gândește doar la faptul că trebuie să se maturizeze.

‘Nu știu, pur și simplu, am așteptat să treacă și îmi spuneam mereu că trebuie să maturizez! ”, a scris Oana Radu pe rețelele de socializare.

Oana Radu își dorește să fie mamă

Chiar dacă nu îi este tot timpul ușor, Oana Radu încearcă să se focuseze asupra lucrurilor importante din viața ei. Chiar de curând spunea că își dorește foarte tare să devină mamă și să aibă o fetiță. În schimb, partenerul ei se pare că vrea un băiețel.

„Dacă e să ne întoarcem trei, aia e. Ne descurcam. Iubitul meu își dorește băiat, dar o sa avem o fata, ca eu asta vreau. Așa că mai bine s-ar ruga să avem fetiță pentru că dacă o să avem băiat, o să-i aleg eu numele și sigur nu o să-i placă. Deci cum o dă, tot nu e bine. Singura șansă e să fie fată.”, a mărturisit Oana Radu în cadrul unui interviu.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton