Oana Radu s-a fotografiat pe patul de spital: „Am suferit o intervenție chirurgicală”. Cum se simte vedeta acum

 Calin Maria Bianca
.

Oana Radu s-a fotografiat pe patul de spital. Cum se simte vedeta în aceste momente. Oana Radu a luat pe toată lumea prin surprindere, asta după ce a postat în mediul online o fotografie prin care arată că se află pe patul de spital. Bineînțeles, așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și și-au făcut griji pentru ea. Nu a durat prea mult și frumoasa cântăreață a explicat care este starea ei de sănătate! Iată cele mai recente declarații ale ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu a ajuns la spital, pe mâinile medicilor, însă nimeni nu cunoaște momentan care este motivul. În timp ce mulți se gândeau că este vorba despre o răceală sau o problemă mai puțin gravă, artista a explicat că tocmai a suferit o intervenție chirurgicală. Aceste declarații au pus pe toată lumea pe gânduri, mai ales pe cei care o urmăresc și îndrăgesc în mediul online.

oana11oana11

Fanii au fost cu adevărat surprinși fiindcă vedeta a trecut printr-o intervenție chirurgicală, asta fiindcă ea etse extrem de activă în mediul online. Zilnic le povestește fanilor diferite întâmplătri din viața ei personală, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Totuși, de data aceasta nu i-a informat că are vreo problemă sau că o să meargă să se opereze.

Citește și: Oana Radu s-a luptat cu anxietatea: „Îmi spuneam mereu că trebuie să maturizez”

Citește și: Oana Radu a împlinit 29 de ani. Ce urare i-a făcut soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Cea mai ambițioasă femeie'

Citește și: Ameri Nasrin este însărcinată: 'Este un copil dorit și așteptat'

Citește și: Anamaria Prodan l-a prezentat copiilor pe noul ei iubit. Cum au reacționat: „Am făcut consiliu de familie și…'

Oana Radu a ajuns la spital, pe mâinile medicilor. Ce a pățit vedeta

Ei bine, spre uimirea tuturor, nu este vorba despre o intervenție chirurgicală ce nu mai suporta amânare și a luat-o pe nepregătite pe artistă. Oana Radu a ajuns la spital în Turcia, și nu pe meleagurile românești. Imediat după ce a postat poza de pe patul de spital cu care a alarmat pe toată lumea, a transmis că va lipsi o perioadă, întrucât a fost supusă la o intervenție chirurgicală, de care nu poate spune nimic, încă.

'Dragilor, lipsesc pentru că am suferit o intervenție chirurgicală. ', a scris Oana Roman în mediul online.

Oana Radu: 'Abia aștept să vă povestesc'

Deși a trezit suspansul și curiozitatea tuturor, Oana Radu a explicat că momentan nu poate să vorbească despre intervenția chirurgicală pe care a avut-o în Turcia. Totuși, nu face acest lucru nu pentru că nu vrea, ci pentru că momentan trebuie să se odihnească. Artista a precizat că se simte bine acum și nu este motiv de îngrijorare. De asemenea, susține și că este nerăbdătoare să împărtășească acest moment și această noutate din viața ei cu toți cei dragi.

'Sunt foarte bine, abia aștept să vă povestesc.', a continuat Oana Radu pe pagina sa de Instagram.

Oana Radu a cerut ajutorul medicilor din Paris, fiindcă se află la un pas de a-și pierde vocea

În urmă cu câteva luni, Oana Radu a cerut ajutorul medicilor din Paris, asta deoarece se află la un pas de a-și pierde vocea. A ales unul dintre cei mai buni doctori din Paris și a mers pentru a afla care este motivul pentru care răgușește foarte des. Mai mult decât atât, ceea ce a îndemnat-o este faptul că problema persistă de mai bine de patru ani.

„Am venit la Paris la un doctor foarte, foarte bun, care sper să mă ajute să descopăr care este motivul răgușelilor mele pentru că eu nu am nimic la corzile vocale. Gâtul meu nu are nimic și cu toate astea eu nu îmi pot folosi vocea. Răgușesc foarte tare. Îmi pierd vocea foarte tare și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta.

„De vreo patru ani durează fenomenul. Aveam momente în care mă simțeam super bine, momente în care mă simțeam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. M-am lăsat și de fumat. În perioada aia eram și mai răgușită. În general nu fac chestii care să îmi dăuneze. Nu mănânc sărățele și alte chestii care să mă irite. Nu beau foarte rece, nu beau foarte acidulat. Sper să vină cu o soluție și să-mi zică ceva, că nu mai pot’, a declarat Oana Radu în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton