Oana Radu a fost umilită în public de un bărbat de care era îndrăgostită. A numit-o obeză de față cu toată lumea: „M-a făcut grasă, obeză. Mi-e rușine mie”

 Lupescu Anca
.

Oana Radu s-a luptat mereu cu kilogramele în plus. Artista a încercat de nenumărate ori să slăbească, însă fără succes. Recent, Oana a povestit cum a fost înjosită de bărbatul pe care îl plăcea. 

Citește și: Cine este Oana Radu. Artista este noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities

oana-radu-interventii-esteticeoana-radu-interventii-estetice

Vedeta a reușit să slăbească 65 de kilograme, iar o mare parte din sursa ambiției sale o reprezintă această întâmplare, care a determinat-o să rămână dedicată unei diete și să slăbească. 

Citește și: Cum a slăbit Oana Radu 34 de kilograme în doar trei luni. Ajunsese să cântărească 104 kilograme

Întâmplarea este cu atât mai nefericită cu cât vedeta era îndrăgostită de bărbatul care, fără niciun pic de empatie, i-a spus că este „obeză'. 

„Nu există frumusețe oricum'

 „M-a motivat, însă, un băiat, extrem de mult. M-a jignit. El s-a oferit să mă ajute în toată lupta asta cu greutate, îi explicasem că încercaseră foarte multe persoane să mă ajute și că nu mai are rost să mă ajute, pentru că nu merge. Și mi-a zis să mergem la alergam și am zis da, dar nu am știut dacă am putut să alerg doi metri și m-a jignit, m-a făcut grasă, mi-a zis că degeaba sunt frumoasa dacă sunt obeză, de față cu toată lumea, în parc. Mi-a zis lucruri adevărate. Nu există frumusețe oricum. Fizicul nu este frumos oricum. Și tot văd genul ăla de poze cu fete grase, cu „îmi iubesc corpul. Mă așa cum sunt'. Apreciez curajul, că mi-e rușine mie să merg pe plajă așa, dar nu există corp frumos așa. Pe o persoană slabă sta bine orice.' a declarat Oana Radu pentru AntenaStars.

Citește și: Scandalul se ascute între Oana Radu și Bianca Rus la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Sper ca aceste acuzații să le poți susține în instanță!”

Oana Radu a trecut printr-o perioadă grea, după ce iubitul ei a murit. Alin a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova și a stat trei săptămâni în comă.

Cântăreața s-a mutat deja în casa noului ei iubit, Cătălin, iar lucrurile se pare că merg foarte bine între cei doi iubiți. Mai mult, chiar dacă o iubește foarte mult pe artistă, Cătălin se ocupă la sală și de fizicul ei, iar acest lucru îl face cu multă autoritate pentru ca Oana să arăte cel mai bine.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton