Oana Moșneagu a fost acuzată că l-a despărțit pe Vlad Gherman de Cristina Ciobănașu, la începutul relației: „Oamenii încă mai speră”

 Raiciu Adriana
.

Oana Moșneagu a fost acuzată că l-a despărțit pe Vlad Gherman de Cristina Ciobănașu, la începutul relației. Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt împreună de mai bine de un an jumătate. Cei doi îndrăgostiți au planuri serioase de viitor, însă începutul relației lor nu a fost atât de ușor, mai ales că oamenii erau obișnuiți cu imaginea cuplului Vlad Gherman – Cristina Ciobănașu. Iată ce declarații a făcut acum actrița despre perioada respectivă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Moșneagu a fost acuzată că l-a despărțit pe Vlad Gherman de Cristina Ciobănașu, la începutul relației. După aproape zece ani de relație, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis să meargă pe drumuri diferite. Vestea a venit ca un șoc pentru fani, mai ales că mulți se așteptau ca aceștia să se căsătorească, nicidecum că ajung în punctul în care să-și spună adio. Însă, timpul a trecut, iar rănile s-au vindecat și ele. Astfel, actorul și-a refăcut viața alături de Oana Moșneagu, iar Cristina Ciobănașu se iubește cu Alexandru Mureșan.

gherman-2-820×1024-1gherman-2-820×1024-1

Într-un interviu recent, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au vorbit despre începutul relației lor. Actrița a adus în discuție și situația cu care s-a confruntat, faptul că nu a fost atât de ușor „acceptată” de fanii cuplului Vlad-Cristina. Iată declarațiile făcute de cei doi îndrăgostiți.

Citește și: Vlad Gherman o cere în căsătorie pe Oana Moșneagu: 'Suntem din ce în ce mai bine și asta ne face să credem că urmează și pasul ăla'

Citește și: Cum se înțeleg Vlad Gherman și Oana Moșneagu după un an și jumătate de relație: „Când eu îi spun niște lucruri, o ia destul de personal”

Citește și:Mariana Moculescu, scandal la un centru SPA: „A început să mă înjure. Am sunat la Poliție'

Citește și:Florin Ristei a criticat dur TVR, după ce Theodor Andrei a fost ales să reprezinte România la Eurovision 2023: „E jalnic ce se întâmplă'

Oana Moșneagu a fost acuzată că l-a despărțit pe Vlad Gherman de Cristina Ciobănașu, la începutul relației

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună de mai bine de un an și jumătate. Cei doi au gânduri serioase de viitor, actorul s-a gândit deja să o ceară în căsătorie pe iubita lui. Însă, nu au fost chiar roz lucrurile la început, mai ales că multe persoane au spus că Oana este motivul pentru care actorul și Cristina Ciobănașu s-au despărțit.

Contextul era favorabil pentru o astfel de întorsătură neplăcută pentru noi. Lucram în același proiect cu Cris, lumea putea să spună: A, deci de asta s-au despărțit!'. Oricum, au fost cârcotași care au spus asta, fără să știe despre ce e vorba. Dar ne-am asumat lucrul acesta. Majoritatea au apreciat faptul că am spus că avem o relație, s-au bucurat foarte tare, mai ales pentru că și Oana avea deja o comunitate frumoasă de fani. Peste 93% din comentarii au fost de bine, zic eu.„, a declarat Vlad Gherman, potrivit Ego.ro.

Oana Moșneagu susține că situația a fost cu atât de mai dificilă, întrucât fanii erau obișnuiți cu imaginea cuplului Vlad- Cristina. Totuși, chiar dacă au existat și multe comentarii nepotrivite, oamenii au început să se obișnuiască cu faptul că actorii s-au despărțit.

Mi-a fost teamă puțin, ne-a fost teamă. Sunt atâția oameni îndrăgostiți de cuplul Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Când vine apoi o altă fată, mai jucam și un rol negativ…mă așteptam ca lumea să comenteze. Am primit foarte multe mesaje de bine'. S-a dus perioada. O mare parte din oameni s-au obișnuit cu faptul că noi suntem împreună, alții încă mai dau mesaje, le urez baftă în viață.', a adăugat și Oana Moșneagu.

„Oamenii încă mai speră”

Dacă unii au acceptat cu greu ideea că Vlad și Cristina Ciobănașu s-au separat, alții încă mai speră la o împăcare chiar și acum.

Acei oameni aveau o relație, în sufletul lor, cu relația lor. Oamenii nu renunță așa de ușor, s-au atașat de relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și încă mai speră„, a mai spus actrița.

„Sunt adulți care au crescut cu noi, erau copii când noi am fost în Lala Band și așa mai departe. Am fost un cuplu în serial, apoi în viața reală. Evident că oamenii s-au atașat de noi. Cum vezi și în străinătate, se desparte un cuplu și îți pare rău. E normal să vezi asta, mai ales după o relație de 9 ani, aproape 10 ani. Cu atât mai mult m-a bucurat faptul că au reușit să facă tranziția fără să judece și să critice aspru. Au fost foarte drăguți și le mulțumim încă o dată.', a încheiat Vlad Gherman.

sursa foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton