Oana Matache, răspuns neașteptat după ce a fost întrebată ce crede sora ei, Delia, despre noul iubit: „Nu știm cine e, nu există!”

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Matache, răspuns neașteptat după ce a fost întrebată ce crede sora ei, Delia, despre noul iubit. Oana Matache a luat viața de la capăt după despărțirea de soțul ei, Răzvan Miheț. Ea are un nou iubit, Radu. În cadrul unui podcast live, sora Deliei și iubitul ei au vorbit despre cum a reacționat familia Oanei la vestea că are o nouă relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Matache, răspuns neașteptat după ce a fost întrebată ce crede sora ei, Delia, despre noul iubit. Despărțirea Oanei Matache de soț a generat o serie de comentarii, mai ales că aceasta și-a găsit un nou iubit. Radu și Oana fac podcasturi live pe o platformă, unde cei doi vorbesc despre relația lor și prejudecățile celor din jur. Oana Matache este adeseori întrebată de internauți ce părere are sora ei despre noua relație. Oana pare că a oferit un răspuns în glumă, iar Radu a explicat cum a reacționat de fapt celebra cântăreața față de relația lor.

img-37img-37

Oana Matache, răspuns neașteptat după ce a fost întrebată ce crede sora ei, Delia, despre noul iubit

Oana Matache și partenerul ei, Radu, au vorbit despre reacția pe care au avut-o cei din familia influenceriței, după ce Gina Matache l-a ironizat pe tânăr, într-o postare pe Instagram. Oana pare că e foarte dezamăgită și supărată pe lipsa de înțelegere pe care a primit-o din partea anumitor persoane din familia sa și a menționat că acest aspect o afectează.

„Nu se gândesc că e un moment deja greu, îmi vrei binele, mă refer la oamenii din familie, care se presupune că ar trebui să mă ajute sau măcar să-și țină gura, costă fix zero lei să taci din gură și faci chestia asta și știi foarte bine că noi de două săptămâni sau de o lună nu suntem buni de nimic și asta mă împiedică să fiu prezentă cu copiii și să-mi fac campaniile, pentru că trebuie să muncesc. Efectiv mi se pun piedici din toate părțile', a spus Oana Matache în timpul unei transmisiuni în direct.

Citește și: Cum s-au cunoscut Oana Matache și Radu Siffredi: „Aveai gagică, eu aveam soț”. De cât timp sunt împreună

Internauții au întrebat-o pe Oana Matache ce crede celebra ei soră, Delia, despre divorț și noua relație. Oana Matache a oferit un răspuns în glumă.

Nu știm cine e Delia, nu există!', a fost reacția uimitoare a Oanei Matache.

Ce crede, de fapt, Delia despre noua relația a Oanei Matache: „A fost ok cu noi”

Radu a menționat că nu toate persoanele din familia iubitei sale, Oana Matache, au fost contrariate de faptul aceasta a divorțat și are un nou partener. Radu a adăugat că Delia, sora iubitei sale, a fost ok cu relația lor, fapt confirmat și de Oana Matache.

Hate-ul nu e de la toată familia ei. Soră-sa a fost ok cu noi, mai sunt prietene d-ale ei care au fost ok cu mine și cu toată chestia asta, doar că oamenii puțin mai în vârstă și la o distanță de generații clar o să aibă ceva de comentat față de cei ca mine, care își fac unghiile, care au părul lung, „rockeri împuțiți”, care se îmbracă în haine neobișnuite”, a declarat Radu, iubitul Oanei Matache.

Citește și: Andreea Antonescu și Andreea Bălan, în lacrimi la America Express 2023: „Ne-am certat, dar la greu am simțit să fim una lângă cealaltă…'

Citește și: De ce a albit Elvira Deatcu de la 18 ani și ce spune despre operațiile estetice: „Am și plâns foarte mult, am pierdut nopți, e firesc să am riduri’ / EXCLUSIV

Iubitul Oanei Matache, Radu, a răspuns Ginei Matache: „Deși nu o cunosc, am respect pentru ea”

Iubitul Oanei Matache, Radu, a reacționat și față de gestul Ginei Matache care a postat o imagine cu tânărul pe Instagram. Gestul Ginei Matache i-a luat prin surprindere pe mulți internauți, crezând inițial că cineva i-a spart contul de social-media.

„În primul rând, nu este soacra mea pentru că trăiesc în concubinaj cu Oana. În al doilea rând, nu privește pe nimeni ce fac eu sau Oana și în al treilea rând, eu nici nu mă știu cu Gina Matache, nu ne-am întâlnit niciodată față în față. De asta cred că lucrurile pe care le spune despre mine sunt puțin cam prea mult. Pentru cine nu știe ce s-a întâmplat, pentru cine nu știe de acest scandal sau de ce doamna Gina Matache a postat o poză cu mine și mesajul „Aveți grijă ce psihiatru alegeți'(…)

Să nu vă vină să credeți, dar postarea a fost făcută chiar de Gina Matache, pe care, deși nu o cunosc, eu am respect pentru ea.(…)

A postat și un video cu mine de pe stream în care îmi înjuram și eu un prieten. Sunt tânăr, am 28 de ani, doamna Gina, nu am voie să vorbesc urât? Eu cred că v-am auzit pe dumneavoastră cu cuvinte mai urâte. (…)

Nu știți motivul pentru care Oana stă cu mine, nici doamna Gina nu știe asta, mama ei. Pentru că, repet, nu ne-am cunoscut, doamna Gina Matache, și nu e frumos să vorbiți despre mine în felul ăsta. Începe să devină oribil, să se ducă puțin în partea de hărțuire, îmi scriu oamenii mesaje jignitoare', a explicat Radu, actualul iubit al Oanei Matache.

FOTO: Twitch, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton