Oana Matache ar fi divorțat de soțul ei, Răzvan Miheț. A fost surprinsă în timp ce se săruta cu un alt bărbat: "Nu vreau să..."

 Raiciu Adriana
.

Oana Matache ar fi divorțat de soțul ei, Răzvan Miheț. Oana Matache și Răzvan Miheț s-au căsătorit în anul 2017, însă căsnicia lor se pare că a ajuns la sfârșit. Sora Deliei ar fi divorțat de soțul ei, iar ultimele imagini surprinse de paparazi o înfățișează pe această în compania unui alt bărbat. Cei doi sunt extrem de apropiați, iar artista i-a făcut deja cunoștință presupusului iubit cu cei doi copii ai săi, semn că relația este cât se poate de serioasă și că nu are nimic de ascuns.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Matache trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Miheț. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit civil și religios în anul 2017 și au împreună doi copii superbi. Deși este destul de activă pe rețelele sociale, sora Deliei și-a ținut tot timpul relația departe de lumina reflectoarelor. Însă, ultimele imagini apărute cu artistă arată faptul că aceasta ar fi divorțat în secret de tatăl copiilor ei.

11441144

Cele mai noi poze surprinse de paparazzi o înfățișează pe Oana Matache în compania unui alt bărbat, iar gesturile tandre dintre ei confirmă faptul că relația dintre aceștia este destul de serioasă. Judecând după imagini, Oana Matache pare că nu are nimic de ascuns referitor la viața ei personală, având în vedere că scenele romantice dintre ea și noul iubit s-au petrecut pe stradă, practic, în văzul lumii. Deci nici vorbă de o relație ascunsă sau un eventual amantlâc, ceea ce ne-a dus cu gândul că mariajul dintre ea și Răzvan Miheț este încheiat cu un divorț.

Contactată de jurnaliștii Spynews, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat aceaste informații referitoare la viața ei sentimentală.

Citește și: Prima poză cu chipul nepotului Deliei. Oana Matache l-a arătat tuturor pe Bogdănel

Citește și: De ce boală suferă Oana Matache, de peste 10 ani: „Am făcut schimbări majore în viața mea”

Citește și:„Am intrat în panică. Medicul care mi-a descoperit tumora mi-a spus să scot tot'. Prin ce a trecut Mihaela Tatu acum 11 ani, când a avut fibrom uterin

Citește și:Încă un cutremur în România, pe 14 februarie. 160 de replici după cutremurul din Gorj

Oana Matache ar fi divorțat de soțul ei, Răzvan Miheț

Oana Matache ar fi divorțat de soțul ei, Răzvan Miheț, cu care are împreună doi copii. Sora Deliei a fost surprinsă în compania unui alt bărbat, iar gesturile tandre dintre ei confirmă că lucrurile sunt destul de serioase. Ba chiar mai mult, artista s-ar fi mutat de la adresa unde locuia cu tatăl copiilor ei și i-a făcut cunoștință presupusului iubit cu cei doi copii ai ei.

Paparazzii Spynews au surprins-o alături de bărbatul misterios, cu care a mers la grădiniță pentru a-i lua pe Jessica și Bogdănel, cei doi copii ai vedetei. După ce i-au luat pe cei mici, cei doi s-au urcat în mașină și s-au îndreptat către o adresă. A doua zi, Oana și presupusul partener au plecat împreună din locuința respectivă. Vezi imaginile AICI!

„Nu vreau să vorbesc”

La puțin timp după ce imaginile au apărut în presă, contactată de jurnaliști, Oana Matache nu a dorit să comenteze acest subiect. De asemenea, nici Gina Matache, mama celor două artiste, nu a oferit vreo informație despre situația actuală.

„Nu am nici un comentariu, nu vreau să vorbesc, aș vrea să nu mai fiu sunată', a declarat Oana Matache, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton