Oana Matache a oficializat relația cu noul iubit. Ce imagini a postat pe Instagram

 Raiciu Adriana
.

Oana Matache își asumă relația cu noul iubit. Oana Matache s-a despărțit de soțul ei, Răzvan Miheț, cu care are doi copii superbi. Vedeta a fost surprinsă alături de un alt bărbat, însă a refuzat să comenteze imaginile. Pe contul său de socializare, sora Deliei a postat, însă, mai multe imagini alături de noul partener. Iată cum au fost surprinși aceștia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva zile, paparazii Spynews au surprins-o pe Oana Matache în compania unui bărbat, care nu era, însă, soțul ei, Răzvan Miheț. Cei doi erau extrem de apropiați, s-au sărutat în mașină și au mers împreună să îi ia pe cei mici de la grădiniță, ceea ce însemnă că relația dintre ei este una destul de serioasă și că și-o asumă.

1144-11144-1

Contactată de jurnaliști, sora Deliei a refuzat să comenteze imaginile, însă acum a luat pe toată lumea prin surprindere. Pe contul său de socializare, vedeta a postat mai multe imagini alături de iubitul ei, pe care le puteți vedea în GALERIA FOTO.

Citește și: Oana Matache ar fi divorțat de soțul ei, Răzvan Miheț. A fost surprinsă în timp ce se săruta cu un alt bărbat: „Nu vreau să…”

Citește și: Ce spune Anghel Damian despre nuntă: „Nu mi se pare ceva extraordinar’/ Regizorul și Theo Rose vor face cununia civilă, în curând

Citește și: Georgiana Lobonț, replică pentru cei care spun că are un mariaj nefericit alături de Rareș Ciciovan: ‘A fost mereu lângă mine și așa va fi mereu’

Oana Matache a oficializat relația cu noul iubit

Oana Matache și Răzvan Miheț s-au căsătorit în anul 2017, însă căsnicia lor a ajuns la sfârșit. Sora Deliei ar fi divorțat de soțul ei, iar ultimele imagini surprinse de paparazi o înfățișează pe această în compania unui alt bărbat. Gesturile tandre dintre ei confirmă faptul că relația dintre aceștia este destul de serioasă și nu au nimic de ascuns.

Recent, Oana chiar a postat mai multe imagini pe contul său de socializare, în care apare alături de noul partener. Cei doi sunt extrem de apropiați, iar în una dintre imagini se poate observa că bărbatul este atent cu artista. De asemenea, aceasta i-a dat și tag în postări noului iubit, fapt care confirmă, încă o dată, că nu este vorba despre ceva trecător între ei.

Gina Matache, după ce s-a spus că Oana Matache s-a despărțit de soț

După ce Oana Matache a refuzat că comenteze imaginile apărute cu ea și noul partener, a venit rândul mamei sale să fie contactată de jurnaliști. Rezervată și ea în declarații, artista nu a oferit prea multe informații, ci doar a subliniat faptul că „este viața ei, alegerile ei’.

„Nu pot să vorbesc în numele ei. Pur și simplu nu am voie să vorbesc despre viața ei. Este viata ei, sunt alegerile ei’, a declarat Gina Matache.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton