Oana Lis și-a recuperat verigheta, după ce a amanetat-o pentru a face rost de bani: "Au cautat-o 2 săptămâni la topitorie"

 Raiciu Adriana
.

Oana Lis și-a recuperat verigheta, după ce a amanetat-o pentru a face rost de bani. Oana Lis a luat hotărârea de a-și duce verigheta la amanet, întrucât starea de sănătate a soțului ei nu era una deloc bună și aveau nevoie de buni. Vedeta nu se gândea că o să-și mai ia bijuteria înapoi, însă miracolele se pare că există. Iată ce declarații a făcut acum soția fostului edil al Capitalei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Viorel Lis a ajuns la spital, la sfârșitul lunii iulie, iar Oana Lis a decis să-și amaneteze verigheta a-și ajuta soțul, aflat în imposibilitatea de a se mai deplasa. Fanii au rămas absolut impresionați de gestul făcut de vedetă, iar mulți au felicitat-o pentru bunătate de care dă dovadă în aceste momente de cumpănă. În urmă cu puțin timp, Oana Lis și-a anunțat fanii că a reușit să-și recupereze verigheta de la amanet, deși era convinsă că nu o să o mai vadă niciodată.

oana-lis-oana-lis-

Citește și: Oana Lis și-a amanetat verigheta.”Să pot să-i cumpăr de urgență…”. Ce s-a întâmplat cu Viorel Lis

Citește și: Cum a început relația dintre Oana și Viorel Lis. Ea avea 18 ani, el 53!

Citește și:Adelina Nica și Mihai Costea s-au despărțit la scurt timp după botezul copilului:'Ne certăm foarte des…'

Citește și:Betty Stoian susține că nu a primit banii la concertul la care a cântat cu Tzancă Uraganu, în locul lui Florin Salam:'Am cerut o sumă modică'

Oana Lis și-a recuperat verigheta

În luna martie a anului acesta, fostul edil a ajuns la urgență la Spitalul Floreasca, în urma unui infarct. Atunci, el a suferit o intervenție delicată, iar medicii i-au implantat un stent. Starea lui Viorel Lis s-a degradat văzând cu ochii, iar, la finele lunii iulie, Oana Lis a fost nevoită să îl interneze din nou pe soțul ei, întrucât nu se mai putea deplasa. Vedeta a luat decizia și de a-și amaneta verigheta, asta pentru a avea bani pentru diferitele investigații.

Astăzi, aceasta și-a anunțat fanii că a reușit să-și recupereze bijuteria, deși nu se mai aștepta vreo secundă la asta.

'Magia exista.. Trebuie doar sa crezi in ea. Cand am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o sa o mai iau niciodată inapoi, ca nu o sa am bani să o mai ridic si ca nici nu o mai vreau si nu mai am nevoie de ea. Asa că lasat-o de tot acolo, asa ca cei de acolo au dus-o la topitorie. Apoi, ca urmare a apelului meu si a bunăvoinței si sufletului doamnei A… care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei… m-am dus sa o recuperez… dar nu mai era. Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți si au cautat-o 2 săptămâni la topitorie si au găsit-o tocmai pentru ca e scris pe ea V. Lis', a scrie Oana Lis în mediul online.

După lungi căutări și după ce a fost ajutată de o persoană, soarele a ieșit din nou pe strada Oanei Lis și a reușit să intre în posesia ei.

'Acum o am din nou… ma simt mai linistită, mai împăcată sufletește, am realizat ca nu e doar un obiect de aur, ci e o simbol, un legămant pe care nu-l pot arunca cand sunt copleșită. Am invatat multe, dar cel mai de pret cadou e speranța din sufletul meu pe care oamenii de bine mi-au redat-o… ca inca există magie aici, printre noi, in noi si in ceea ce facem. Multumesc din suflet si din inimă doamnei A. Multumesc tuturor celor care au fost alături de mine la greu. Dumnezeu lucrează prin oameni. Dumnezeu e in noi, în ceea ce facem. Sa nu uitam asta cand avem vreun moment de disperare ca încă există magie și bine in lumea asta. Va mulțumesc că existați', a mai spus soția lui Viorel Lis.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton