Oana Lis, hărțuită la cabinetul ei psihologic: "Mă sună tot felul de frustrați sexual"

 Oana Pantazi
.

Puțini știu că Oana Lis a absolvit Psihologia și că are propriul cabinet de consiliere, dar iată că soția lui Viorel Lis a ajuns să fie hărțuită de diverși indivizi dubioși, care-i fac avansuri sexuale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce a absolvit Psihologia, Oana Lis și-a deschis un cabinet psihologic, chiar înainte de a începe pandemia, însă acum mărturisește că este hărțuită de tot felul de indivizi ciudați, care o sună în alte scopuri decât consilierea… Din cauza contextului actual, dar și a stării de sănătate a soțului ei, Oana și-a continuat activitatea în on-line. La scurt timp după ce a redeschis cabinetul, au început însă problemele.

Oana-Lis-1-819×1024-1Oana-Lis-1-819×1024-1

Oana Lis, hărțuită la cabinetul psihologic

De îndată ce a redeschis cabinetul, Oana Lis a început să întâmpine probleme – soția lui Viorel Lis mărturisește că este hărțuită de tot felul de indivizi, așa-ziși clienți, care o sună și fie închid, fie îi fac avansuri sexuale.

Citește și: Drama trăită de Oana Lis. Și-a pierdut mama în copilărie, iar tatăl a violat-o: „Cei din familia mea nu au crezut”

Citește și: Oana și Viorel Lis vor deveni părinți: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta'

Citește și: Oana Lis, despre drama pe care o trăiește Viorel Lis:„Nu este paralizat, dar are pareze’

Citește și: Viorel Lis și-a făcut testamentul. Oana Lis: „Eu decid ce facem cu banii'

„Încerc să mă calmez că sunt psiholog. Am vorbit și cu alte colege. În on-line-ul ăsta noi ne expunem, din viațapersonală, telefoane etc.Unii mă știu de la televizor și lumea are impresia că poate să sune și să stăm de vorbă, eu nu am nici o treabă gen. Dar eu am treabă toată ziua, trebuie săam și grijă de Viorel, de casă, de mașină, să fac cumpărături. Nu pot să stau toată ziua la telefon să-i ascult pe ei. E frustrant să te sune lumea să închidă, mă sună tot felul de frustrați sexual!

Cineva mi-a zis să nu-mi mai dau numărul de telefon, să pun un formular, dar eu sunt deschisă. Mi se pare normal ca omul să ia legătura cu mine. Niște doamne nu aveau încredere să-mi bage banii în cont să plătească ședința. Vedeți câte țepe se întâmplă pe Internet. Lumea e normal să fie reticentă. O să încerc să gestionez singură situația', a declarat Oana Lis pentru Click!.

Cât costă o ședință de consiliere la cabinetul Oanei Lis

În perioada pandemiei de coronavirus, Oana Lis a oferit consultații online gratuite, însă ulterior a pus și bazele unui site online, iar de ceva timp a decis să redeschidă cabinetul aflat în sectorul 1 al Capitalei. Pentru o ședință de consiliere psihologică, soția lui Viorel Lis încasează 100 de lei. Din păcate, odată cu revenirea la cabinet, Oana Lis a început să fie hărțuită de diverși obsedați, doar pentru că numărul ei de telefon le este la îndemână…

„Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și pe alții să meargă pe acest drum. Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ…

Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!… E acel moment de «Aha» personal, de «Nu mai pot așa!»… de «Vreau altceva!»… «Vreau o schimbare!»… «Vreau să duc o viață mai bună!» Căci, așa cum ne spune fizica quantică, orice schimbare câtuși de mică pe care o facem… schimbă implicit și mediul nostru înconjurător!’, era mesajul Oanei Lis, în prezentarea online pe care o făcea pentru pacienții săi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton