"Mi-a fost frică să nu îi dau și lui Viorel, mi-a fost foarte rău". Ce probleme de sănătate are Oana Lis

 Dumitrache Laura
.

Oana Lis se confruntă cu probleme de sănătate din cauza răcelii. Din această cauză, vedetei îi este teamă să nu contacteze și soțul ei aceeași viroză. Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani, iar soția sa se teme pentru sănătatea lui. Oana speră să se simtă mai bine după ce va lua tratament.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce probleme de sănătate are Oana Lis. Oana Lis și-a îngrijorat fanii din mediul online, după ce a postat o imagine cu ea răcită. Vedeta urmează să se testeze pentru gripă și speră să își revină după ce urmează un tratament. Cea mai mare teamă a ei a fost ca Viorel Lis să nu contacteze răceala.

oanaoana

Îngrijorați, internauți i-au trimit multe mesaje de încurajare Oanei Lis. Dincolo de perioada dificilă prin care trece, vedeta reușește să fie pozitivă și să fie aproape de soțul ei. Cei doi sunt împreună de mai bine de 25 de ani.

Citește și: Viorel Lis a fost citat la Tribunal într-un proces privind casa părintească. Oana Lis: „Nu are voie să se streseze”

Citește și:Cum l-a ajutat Cătălin Măruță pe Viorel Lis să-și rezolve problemele de sănătate. Oana Lis: „A plătit din banii lui personali…'

Citește și:„Tu mă înșeli? Habar nu ai că eu am fost cu 2-3, maxim 4 '. Anda Călin și Liviu Vârciu, discuție controversată în mașină. De la ce a pornit

Citește și:Ionuț Iftimoaie s-a accidentat grav la Survivor 2023 și are mâna în ghips. Ce decizie a luat: „Sunt un luptător, dar este într-adevăr o problemă'

Ce probleme de sănătate are Oana Lis

Oana și Viorel Lis sunt împreună de mai bine de 25 ani. În ultima perioadă, cei doi au trecut prin situații dificile, iar fostul edil al Capitalei se confruntă cu mari probleme de sănătate. În același timp, Oana și-a îngrijorat fanii din mediul online după ce a postat o imagine în care este răcită. Cea mai mare grijă a acesteia a fost să nu îi dea boala și lui Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani.

„Acum voiam să fac un test să văd dacă e răceală sau gripă. Mi-a fost frică să nu fie gripa asta rea și să i-o dau lui Viorel și mi-a fost foarte rău. De foarte mult timp nu mi-a mai fost așa rău, chiar dinainte de COVID-19.Am luat tratament, am luat și medicamente naturiste”, a spus Oana pentru wowbiz.ro.

Oana Lis: „La înmormântarea lui Viorel o sa merg machiată”

Dincolo de problemele cu care se confruntă, Oana Lis are o atitudine pozitivă și este întotdeauna cochetă. Soția lui Viorel Lis a declarat că îi place să arate bine și să se simtă bine, chiar dacă lucrurile nu sunt tocmai roz în viața ei. Deși lumea o judecă pentru felul cum arată, Oana știe să se simtă bine. Mai mult, aceasta a spus că și la înmormântarea lui Viorel Lis va fi machiată.

„Ce mai contează ce zice lumea. Știu că lumea mă mai condamnă, e greu, mai ales când nu știi ce să faci. Mie îmi place (nr. să fie cochetă). Și când eram în depresie mă machiam sau îmi făceam unghiile. Și la înmormântarea lui Viorel o sa merg machiată. Pentru mine e foarte important. Mie îmi dă o stare de bine. Eu cu unghiile astea îl îngrijesc, îl spăl', a spus Oana Lis, în cadrul unei emisiuni TV.

Oana Lis are grijă singură de soțul ei

Viorel Lis se confruntă cu numeroase probleme de sănătate. Cu toate astea, Oana, soția lui, este întotdeauna lângă el și îl ajută. Blondina îl ajută să facă mișcare, îi dă să mănânce și are grijă să nu pățească ceva. Oana Lis avea doar 18 ani când a decis să aibă o relație cu Viorel Lis.

„Eu dacă nu făceam psihologia nu știam să lupt cu el. Acum, fără să mă dau „grande' este meritul meu 100%, a iubirii și a grijii pe care o am! Este foarte greu! Nu condamn pe nimeni care lasă un om bolnav în azil, poate să fie o soluție, dar nu tot timpul! Poate să fie după părerea mea, ca și operația, ultima soluție! Pentru că este foarte greu! Și eu dacă nu lucram cu mine, dacă nu mergeam eu la terapie, dacă nu aveam susținerea oamenilor, nu făceam față! Și au fost momente în care mi-a venit și mie să renunț! Îți spun sincer!', a declarat Oana Lis în emisiunea lui Cristi Brancu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton