Oana Lis, prima apariție la un eveniment monden după mult timp. Cum s-a îmbrăcat la VIVA! Influencers Party 2022

 Dumitrache Laura
.

Oana Lis și-a făcut apariția la VIVA! Influencers Party 2022. Soția lui Viorel Lis a defilat pe covorul roșu și a profitat de ocazie pentru a-și etala ținuta superbă. Vedeta a ales o ținută care a făcut-o să strălucească asemenea unui star. Oana Lis a rezonat foarte bine cu rochia pe care a purtat-o pe marele eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Miercuri, 7 septembrie, a avut loc petrecerea VIVA! Influencers Party 2022, iar mai multe vedete și-au făcut apariția. Acestea s-au întrecut în ținute care mai de care extravagante. Printre acestea s-a numărat și Oana Lis, care a decis să participe la eveniment pentru a se mai relaxa.

Oana LISOana LIS

VIVA! Influencers Party 2022. Anul acesta, la VIVA! Influencers Party 2022, invitații au avut de respectat un dress code interesant, plin de culoare. „Touch of green’. Oana Lis a respectat acest lucru și a optat pentru o ținută splendidă, plină de culoare.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican se căsătoresc cu contract prenupțial:”Nu o să fie nimic de împărțit”

Citește și: Andreea Tonciu a fost operată de urgență. Ce s-a întâmplat cu ea:„M-am văzut desfigurată'

Citește și: Cine este Sorin Ileș de la Chefi la cuțite.E primul concurent care a primit cele trei cuțite de aur deodată

Citește și: Când și unde va fi înmormântată Valeria Seciu.Regretata artistă a fost răpusă de o boală grea

Cum și-a făcut apariția Oana Lis la VIVA! Influencers Party 2022

Petrecerea VIVA! Influencers Party 2022 le-a provocat pe vedetele noastre să se întreacă în ținute care mai de care inedite. La marele eveniment au participat numeroase celebrități care și-au arătat talentul vestimentar. Printre acestea s-a numărat și Oana Lis care a avut o apariție surprinzătoare. În vârstă de 43 de ani, Oana venit la petrecere optând pentru o vestimentație superbă. Vedeta a ales o rochie verde, din satin, respectând dress-code-ul petrecerii „Touch of green’ și a accesorizat-o cu o pereche de sandale aurii. De asemenea, a ales o coafură simplă, iar pe cap a avut o coroniță de flori.

Soția lui Viorel Lis a fost încântată de marele eveniment și a dezvăluit că i-a făcut foarte bine această mică distracție. Mai mult, Oana a postat pe rețelele de socializare în care mărturisește că starea ei de spirit s-a schimbat în bine.” M-am bucurat sa ies din casă la un event și sa-mi dau chekin și în alta parte decât la spital…Azi adorm cu un zâmbet pe față, m-am încărcat cu energie pozitivă!”

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton