Oana Frigescu și Andrei Badiu din nou la tribunal, la 9 ani de la divorț. S-au dat în judecată reciproc

 Lupescu Anca
.

Oana Frigescu și fostul soț Andrei Badiu au divorțat în urmă cu nouă ani, dar fosta știristă de la Antena 1 încă se luptă prin tribunale, iar asta pentru că la finalul anului acesta, cei doi s-au hotărât să își deschidă reciproc un dosar. Se pare că cei doi nu au reușit să încheie definitiv lucrurile, așa că ei încă trebuie să meargă în fața justiției.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit unor surse din mediul judiciar, aproape simultan, Oana Frigescu și fostul soț Andrei Badiu și-au deschis câte un proces.  Fosta știristă de la Antena 1 a depus o acțiune, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, în care pârât este fostul ei soț, Andrei Badiu.  Oana Frigescu s-a adresat instanței de judecată pentru a modifica modalitățile de exercitare a autorității părintești, scrie Cancan.ro.

1563474.1-oana-frigescu1563474.1-oana-frigescu

De altfel, Andrei Badiu a cerut în instanță micșorarea pensiei alimentare pe care o plătește fetiței lor. Fostul soț al știristei a înregistrat o acțiune – tot la Judecătoria Sectorului 2 din București –  în care 'pârâtă' este fosta lui soție, Oana Frigescu. Procesul are ca obiect micșorarea pensiei de întreținere. 

Oana Frigescu și Andrei Badiu au divorțat în 2011

Oana Frigescu se căsătorea în 2009 cu Andrei Badiu, iar la scurt timp s-a născut fetița lor, Maria. După doi ani, Oana și Andrei au divorțat. În plus, Oana și-a acuzat soțul că ar fi agresat-o de mai multe ori, chiar și când era însărcinată.

La divorț, Oana a solicitat magistraților Judecătoriei Sectorului 1 să o despartă de Andrei din culpa exclusivă a lui. Oana a mai cerut atunci și revenirea la numele ei, dar și o pensie de întreținere pentru fiica lor, în valoare de 2.000 de lei, plătită lunar de afaceristul Andrei Badiu.

Oana Frigescu a demisionat de la Antena 1 în urmă cu șapte ani, pentru a-și deschide o afacere cu bijuterii momentan din care se întreține.

În 2011, Oana Frigescu a avut de înfruntat momente tensionate. Fosta ştiristă a trecut printr-un divorţ tumultuos. Ea şi-a acuzat soţul că ar fi bătut-o de mai multe ori, încă de pe vremea când era însărcinată cu fiica lor, Maria.

Citește și:

Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu: „Am dus-o dincolo de nori'

Rodica Popescu-Bitănescu iubește de 45 de ani același bărbat: „I s-a spus să nu mă ia de nevastă!'

Solistul de muzică populară Dumitru Stroie a murit într-un accident de mașină. Avea 30 de ani

Vedeta TV l-a atacat dur în cererea de divorţ, spunând că şi-a schimbat atitudinea faţă de ea din cauza unor „tulburări psihice autoinduse', abuzând-o atât fizic, cât şi psihic, inclusiv pe perioada sarcinii.

Vedeta a relatat un episod care a marcat-o, atunci când şi-a chemat părinţii să o apere. „La vederea lor, soţul meu a făcut un circ monstruos, presărat din plin cu brutalizări, dus până la punctul în care a chemat poliţia pentru a-i alunga efectiv pe părinţii mei din casa în care locuiam', a menţionat vedeta TV în cererea de divorţ.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton