O vloggeriță celebră din China a murit, incendiată de fostul soț! Totul s-a petrecut live pe Internet, în fața familiei vedetei

 Cica Cristina
.

Scene șocante! O vloggeriță celebră a murit în chinuri, după ce a fost incendiată de fostul soț, iar totul s-a petrecut în timpul unei transmisiuni live.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lamu, o faimoasă vloggeriță din China, a încetat din viață după două săptămâni de chinuri. Vedeta s-a ales cu arsuri grave pe o suprafață de peste 90% din corp, după ce a fost incendiată de fostul soț.

Tânăra în vârstă de 30 de ani intentase divorț de soțul ei pentru că nu mai suporta violențele la care era supusă. În momentul în care a aflat vestea, bărbatul s-a înfuriat atât de tare, încât a recurs la un gest absolut șocant.

Citește și: Bianca Drăgușanu, atacată de fani pentru că a încercat să ascundă bătaia primită de la Alex Bodi:„Ți-ai cumpărat tăcerea'

I-a dat foc în fața întregii familii

Fostul partener al vloggeriței a venit în casa vedetei, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Imaginile groazei s-au petrecut în fața întregii familii.

Citește și: Anna Lesko, fascinată de George Burcea, la Ferma:„Îl plac din foarte multe puncte de vedere'

Lamu-1Lamu-1

Mai mult, totul se petrecea în timpul unei transmisiuni live a vloggeriței. La un moment dat, imaginea s-a înnegrit, iar pe fundal s-au auzit strigăte îngrozitoare de durere. Apoi, vloggerița nu a mai avut activitate pe rețelele de socializare, fapt ce a stârnit îngrijorarea fanilor.

Vestea teribilă că Lamu a murit a fost dată de sora vloggeriței, care a solicitat și sprijin financiar din partea fanilor pentru înmormântarea sa.

Fostul soț al vloggeriței, Tang, a fost reținut de oamenii legii.

Citește și: Nicki Minaj a născut în secret!Artista a devenit mamă pentru prima dată

Sursa foto: TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton