Cum arată acum Carmen Electra, interpreta lui Lani McKenzie, din Baywatch. La 48 de ani este la fel de sexy ca-n filmul care a consacrat-o! Ce dietă ține pentru un trup perfect, la orice vârstă

 Cica Cristina
.

Carmen Electra a făcut furori în anii ’90 cu apariția din Baywatch, alături de Pamela Anderson sau Yasmine Bleeth. La aproape 20 de ani de la încheierea filmărilor, vedeta arată splendid și are o siluetă de invidiat. Iată care sunt secretele ei!

2018 HBO Golden Globes After Party2018 HBO Golden Globes After Party

Carmen Electra, cunoscută pentru aparițiile în Playboy și pentru 'Baywatch' sau 'Scary Movie' are acum 48 de ani și, după cum se vede, a sfidat trecerea anilor. Actrița pare să fi descoperit elixirul tinereții veșnice, căci trecerea timpului nu a lăsat urme prea adânci în ceea ce o privește.

Are un trup de invidiat și poate purta fără probleme costumul de baie pe care îl îmbrăca și în urmă cu 20 de ani. Între timp, vedeta a apelat la câteva trucuri pentru forme voluptoase, însă în urmă cu câțiva ani a precizat că regretă operația de mărire a sânilor: În urmă cu zece ani am luat decizia de a-mi pune implanturi cu silicon. A trebuit să treacă o perioadă destul de lungă pentru a mă obişnui cu noii mei sâni. Nu mi-am dorit să am sâni atât de mari, a declarat Carmen Electra la un moment dat.

Desigur, pentru a se menține în formă și pentru a avea apariții impecabile, se pare că vedeta ar obişnui să poarte meşe, având însă grijă ca părul ei să arate natural, potrivit tion.ro.

În ceea ce privește dieta, pe lângă sport, mai apelează la un truc care să o ajute să-și înfrâneze poftele: miroase ulei de grepfruit pentru că îi taoe pofta de mâncare și astfel poate rezista tentațiilor culinare.

Carmen Electra, viață ca în filme

În plan personal, Carmen Electra a avut o viață tumultuoasă, demnă de filme.

Nu are copii, dar a fost căsătorită de două ori, cu Dennis Rodman și apoi cu Dave Navarro. În ceea ce privește mariajul cu jucătorul NBA, acesta a survenit într-o perioadă dificilă a actriței: când tocmai își pierduse mama, victimă a cancerului și după ce și-a pierdut sora în urma unui atac de cord. Retrospectiv, Carmen a susținut că a făcut față pierderilor sale majore prin căsătoria sa imprudentă cu Dennis. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas la Little Chapel of Flowers, iar nouă zile mai târziu, Dennis a depus o cerere de anulare. S-au întors împreună și au sărbătorit Anul Nou ca soț și soție, dar s-au despărțit patru luni mai târziu, notează distractify.com.

Carmen s-a căsătorit cu Dave Navarro, chitaristul formației rock Janes Addiction. Cei doi chiar au avut și un reality show ‘Til Death Do Us Part: Carmen and Dave”. Din păcate, nici acest mariaj nu a rezistat, cei doi despărțindu-se după 3 ani de la căsătorie.

În anul 2008, ea a anunțat că s-a logodit cu Rob Patterson, membru al trupei de metal Otep, însă cuplul s-a despărțit în 2012.

Apoi Carmen Electra a mai avut relații despre care nu a vrut să ofere foarte multe detalii, menționând doar că îi plac în continuare „băieții răi”.

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton