O mai ții minte pe Jenny din "Love Story"? Cum arată Ali MacGraw la 81 de ani: e fermecătoare și acum

 Oana Pantazi
.

E greu de crezut că anul acesta se împlinesc 50 de ani de la apariția filmului „Love Story”, devenit iconic pentru generații de cinefili. Iată cum arată acum Ali MacGraw, interpreta lui Jennifer Cavillery!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„Love Story” este nu doar un film de referință al cinematografiei mondiale, ci și unul dintre cele mai romantice și poate unul dintre puținele de gen care nu se încheie cu happy end… Iar protagoniștii lui, Ali MacGraw și Ryan O’Neal, au devenit staruri internaționale odată cu apariția filmului.

În dragoste, niciodată să nu spui „îmi pare rău”

Povestea de dragoste dintre Oliver Barett IV, un tânăr provenit dintr-o familie înstărită și respectată de absolvenți ai Universității Harvard, și Jennifer Cavilleri, o fată provenită din clasa muncitoare, studentă la Radcliffe College, a fermecat generații întregi. Cei doi tineri, în pofida opoziției familiei lui, își întemeiază o familie, dar finalul filmului lasă spectatorii în lacrimi, deoarece Jenny și Oliver află că ea urmează să moară de leucemie…

Considerat unul dintre cele mai emoționante și romantice filme din istorie, Love Story este responsabil, de asemenea, și pentru unul dintre cele mai memorabile citate: „Dragoste înseamnă să nu fii nevoit niciodată să spui că-ți pare rău”. În spatele nostalgiei romantice a filmului stă însă și un mare succes de box-office, filmul aducând câștiguri de nu mai puțin de 106 milioane de dolari (ceea ce, acum, ar însemna peste 650 de milioane), dar și 7 nominalizări la Oscar.

Citește și: Cine este și cum arată iubitul Madonnei, mai tânăr cu 36 de ani decât ea: „Nu-mi puteam imagina pe nimeni mai bun cu care să-mi petrec carantina”

Dragoste și în afara marelui ecran

Deși nu au trăit o poveste de dragoste decât în film, atât Ali MacGraw, cât și Ryan O’Neal au recunoscut că au avut sentimente unul pentru celălalt, însă acestea nu s-au materializat decât printr-o frumoasă prietenie.

Am învățat că există dragoste între prieteni, dragoste între foști iubiți, între foști soți și între părinți și copii', spunea actrița într-un interviu, unde a recunoscut că afecțiunea dintre ea și Ryan O’Neal, între care a existat tot timpul o chimie specială, a depășit platoul de filmare.

Citește și: Se afișează foarte rar împreună! Cum arată fratele Ginei Pistol și cât de mult seamănă cu prezentatoarea TV

Din păcate, actrița, divorțată de trei ori, nu a avut niciodată o relație de dragoste cu partenerul ei. niciodată nu a fost momentul. Acum, la 81 de ani, actrița nu mai seamănă nici pe departe cu tânăra care la făcut pe O’Neal să se îndrăgostească nebunește, însă partenerul ei de scenă îi poartă încă aceleași sentimente frumoase.

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton