O mai ții minte pe Femeia Fantastică? Cât de bine arată Lynda Carter la 69 de ani!

 Oana Pantazi
.

Celebra actriță Lynda Carter făcea furori, în anii 1970, în serialul Femeia Fantastică, iar rolul i s-a potrivit mănușă… pentru că, la aproape 70 de ani, Wonder Woman nu și-a pierdut deloc din frumusețea și carisma de altădată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cântăreață, actriță, compozitoare, manechin și Miss SUA 1972, superba Lynda Carter, aka Femeia Fantastică, demonstrează și la 69 de ani că își merită supranumele… Pentru că, după difuzarea faimosului serial, Wonder Woman s-a lipit de ea ca marca de scrisoare, puțini fiind cei care îi cunosc adevăratul nume.

Deși ulterior au apărut chiar mai multe filme Wonder Women, reeditări ale aventurilor celebrei eroine, parcă nici efectele speciale ale anilor 2000 nu au putut depăși farmecul indubitabil al Lindey Carter, cea mai reușită Femeie Fantastică a tuturor timpurilor… Cât despre Linda, chiar și acum, la 69 de ani, încă atrage toate privirile la evenimente, actrița nearătându-și deloc vârsta.

Femeia Fantastică, varianta feminină a lui Superman

Cum americanii sunt înnebuniți după benzile desenate și filmele cu supereroi, Superman a trebuit să aibă și o variantă feminină – Femeia Fantastică, Iar aceasta a fost nimeni alta decât fosta Miss SUA Lynda Carter. Cu ochi albaștri, bucle negre, trup de zeiță, cizme roșii și un outfit extrem de îndrăzneț pentru anii 1970, Femeia Fantastică a făcut furori la vremea respectivă.

Puterile ei speciale, scoase la iveală prin intermediul unor trucaje care acum te fac să zâmbești, i-au dat gata pe fanii filmelor de gen din lumea întreagă. Mai mult, serialul Femeia Fantastică este redifuzat și acum la unele televiziuni, cu același succes.

Nu întâmplător eroina de benzi desenate Wonder Woman / Femeia Fantastică a fost numită în, 2016, noul ambasador onorific pentru Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU). Preşedintele DC Entertainment, Diane Nelson, a acceptat titlul onorific pentru personajul din cărţile de benzi desenate, televiziune şi film, în prezența Lyndei Carter și a actriței Gal Gadot, care i-a dat și ea viață Femeii Fantastice.

Lynda Carter nu a avut mereu noroc în dragoste…

În pofida faptului că a fost și este o femeie superbă și inteligentă, Lynda Carter nu a avut noroc în dragoste de la început. Drept urmare, actrița le-a avertizat pe mai tinerele sale admiratoare: 'Nu vă măritați cu prima persoană care vă cere de soție!' Din păcate, ea nu a beneficiat de acest sfat la 20 de ani, atunci când s-a măritat cu producătorul Ron Samuels, de care, după 5 ani, a divorțat… Dar Femeia Fantastică a trecut cu bine și peste această încercare.

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii: „Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu”. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția: 'Basmul nostru a început din mai 2019'

Citește și: Mihai de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensivă, cu COVID-19! Artistul are nevoie de tratament cu plasmă

Citește și: Scott Disick și Amelia Hamlin, cel mai nou cuplu de la Hollywood! Fostul soț al lui Kourtney Kardashian a bifat o nouă cucerire

Citește și: Daria Radionova l-a dat de gol pe Alex Bodi. Rusoaica a prezentat dovezile că afaceristul a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu ea

'Era mult mai în vârstă, iar eu doar proastă', a conchis Lynda Carter cu umor, rememorând evenimentul de la care s-au scurs aproape 50 de ani..

Dar pentru că Femeia Fantastică iese învingătoare din orice provocare, și Lynda Carter a reușit să depășească eșecul în căsnicie, iar în 1984, s-a căsătorit cu avocatul Robert Altman, căruia i-a dăruit doi copii. Care este secretul mariajului lor de 36 de ani?

'Mă face să râd', a mărturisit cu zâmbetul pe buze Lynda Carter, aka Femeia Fantastică.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton