O mai ții minte pe Ana Maria Pantaze, câștigătoarea ultimului sezon Românii au talent? Și-a schimbat radical look-ul și este aproape de nerecunoscut. Cu ce se ocupă acum: "După lungi așteptări..."

 Cica Cristina
.

A devenit cunoscută în urmă cu un an, când a câștigat Românii au Talent. Ce mai face astăzi Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a impresionat juriul cu vocea sa!

Ana-Maria-Pantaze-1Ana-Maria-Pantaze-1

Ana Maria Pantaze a uimit o țară întreagă cu talent său desăvârșit. Cel mai mult l-a impresionat pe Mihai Petre, care nu a ezitat să îi dea Golden Buzz. Tânăra a căpătat faimă și a plecat și cu marele premiu acasă. Mulți se întreabă acum ce mai face la acest moment fosta concurentă, care s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor.

Citește și: Florin Călinescu, la un pas de a ajunge în spital „pe bune” din cauza unei farse făcute la Românii au talent!”Bă, fii atent, simulez o criză de leșin”

Se pare că tânăra nu a renunțat la pasiunea sa pentru muzică, ci la momentul actual cântă într-un club de karoke. Mai mult decât atât, urmează să-și lanseze prima piesă, după cum a anunțat pe rețelele de socializare.

Ana Maria Pantaze: „Voi lansa prima mea piesă”

„Dragilor, așa cum am promis urmează să lansez prima mea piesa! După lungi așteptări aceasta este gata. Sunt super fericită, încântată si entuziasmată! Mai este putin si o voi încărca pe canalul meu de YouTube. Vă mulțumesc pentru susținere și pentru toate gândurile bune! Rămâneți aproape!”, a scris Ana Maria Pantaze pe Facebook.

Soarta sa ar fi putut fi cu totul alta, însă la cât de încurcate sunt căile Domnului nu se știe dacă așa fost mai bine pentru ea sau nu. În copilărie a fost îndrumată de către părinți spre balet și dansuri clasice. Din păcate, costurile mari, pe care famillia nu avea cum să le suporte, au determinat-o să renunțe la acest drum.

Citește și: Povestea impresionantă al lui El Rumanol, rapperul de la Românii au talent

Timpurile erau altfel. Atunci când eram eu mică era mai greu, trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți, încât să mă trimită la o școală de canto. Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat', a relatat Ana Maria Pantaze, potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Îți mai aduci aminte de Laura Bretan, câștigătoarea Românii au talent 2016? Împlinește 18 ani în aprilie și a luat o decizie radicală privind cariera ei!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton