O celebră dansatoare din România, mutilată în urma unui tratament pentru acnee

 Lupescu Anca
.

Simona Mereu trece prin clipe cumplite, din cauza unui tratament anti acnee. Vedeta și-a arătat fața distrusă de un tratament care i s-a declanșat din cauza unei bacterii luate cel mai probabil din anumite tratamente pentru înfrumusețare. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dansatoarea a postat mai multe story-uri pe contul său de Instagram în care și-a arătat fața și a vorbit despre ce i s-a întâmplat, dar și despre ce tratamente face acum pentru a avea din nou un ten normal.

Acum sunt ca un pepene, umflată și roșie și dacă mă întorc vă speriați. (…) Fac un tratament cu laser pentru acneea pe care o am din cauza une bacterii apărute de undeva din tratamentele pentru înfrumusețare', a spus Simona într-un story pe Instagram.

A trebuit să apeleze la laser pentru a scăpa de probleme

Vedeta a mărturisit că trece deja de ceva timp prin acest coșmar și a oferit detalii despre tratamentul pe care l-a urmat până acum pentru a scăpa de probleme. Totodată, a explicat de ce a trebuit să treacă la laser.

Este a treia săptămână de tratament și am decis să trec la laser pentru că durează prea mult. Am folosit niște creme cu cortizon ca să se ducă bacteria de acolo, însă nu le poți folosi mai mult de 7 zile', a mai spus ea.

descărcare-3-5descărcare-3-5

Dansatoarea s-a filmat și în timpul tratamentului cu laser, moment în care fața ei pare și mai afectată, iar ea este plânsă toată, cu rimelul întins pe față.

Simona Mereu este o dansatoare cunoscută din România. Ea a apărut la mai multe emisiune și a participat la Românii au Talent, unde a impresionat juriul cu talentul ei la dans.

Citește și:

Cornel Ilie vorbește despre divorț și deja știe cum ar trebui să fie femeia ideală: „Este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața

Irinel Columbeanu trece prin clipe dificile, din punct de vedere financiar. Ce spune Monica Gabor despre el: „M-a ajutat mult

E oficial! Andreea Berecleanu revine în televiziune, după 8 luni: a semnat cu Prima TV. Primele declarații


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton