O altă victimă a violenței domestice! Roxen a obținut ordin de protecție împotriva iubitului. De ce a sunat câștigătoarea Eurovision România la Poliție, în miez de noapte

 Dumba Gabriela
.

Roxen, câștigătoarea Eurovision România 2020, ar fi trecut prin momente cumplite din cauza iubitului, situație care a determinat-o să ceară și să și obțină ordin de restricție împotriva lui. Cântăreața ar fi sunat disperată la 112, la miezul nopții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Purtarea abuzivă a bărbatului a obligat-o, practic, pe artista câștigătoare a Eurovision România să se adreseze Poliției, potrivit cancan.ro. Iar de aici s-a ajuns la emiterea unui ordin judecătoresc introdus de Parchet.

'Admite cererea privind emiterea ordinului de protecţie introdusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în numele reclamantei. În temeiul art. 23 al. 1 din Legea nr. 217/2003, emite următorul ORDIN DE PROTECTIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 6 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: În temeiul art. 23 al.1 lit. d din Legea nr. 217/2003, obligă pârâtul să păstreze o distanţă de minimum 500 de metri faţă de reclamantă, faţă de reşedinţa reclamantei din Bucureşti şi faţă de locul de muncă al reclamantei, din Bucureşti', este decizia pe care au luat-o magistrații.

Se pare că 'violența în familie' este infracțiunea pe care tânărul ar fi comis-o și în urma căreia polițiștii de la Secția 5 din București au fost sesizați pe data de 8 iunie, la ora 4 dimineața, prin apel la 112.

Tot atunci, în urma evaluării riscului la care este supusă vedeta, care stă în același apartament cu bărbatul, a fost emis ordinul provizoriu de protecție. Iubitul lui Roxen plecase de la locuința unde s-ar fi săvârșit abuzul, dar a fost informat telefonic cu privire la obligațiile pe care trebuie să le respecte după emiterea ordinului.

Ce semnifică piesa „Alcohol You', cântată de Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2020Ce semnifică piesa „Alcohol You', cântată de Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2020

Ce trebuie să știe agresorul

'În temeiul art. 23 al. 5 din Legea nr. 217/2003, prezentul ordin cuprinde menţiunea că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune, conform art. 32 alin. 1 din Legea nr. 217/2003. În temeiul art. 31 din Legea nr. 217/2003 prezentul ordin se comunică de îndată structurilor Poliţiei Române de la locuinţa reclamantei şi a pârâtului. Cu drept de apel'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton