O adolescentă din SUA își pierde memoria la fiecare 2 ore. Medicii n-au putut să-i dea nici diagnostic, nici tratament!

 Pirvu Cristina
.

O tânără din SUA reprezintă cel mai mare mister medical. Ea își pierde memoria la fiecare două ore, asta după ce în luna iunie s-a lovit la cap. Doctorii nu au descoperit până acum de ce afecțiune suferă.

În luna iunie, Riley Horner se afla la un concert. Acolo, tânăra adolescentă s-a lovit la cap. Din aceea zi, la fiecare doua ore, ea își pierde memoria. Uită complet ce se întâmplă cu ea, știe doar că este în ziua de 11 iunie, ziua în care a suferit lovitura.

Aceasta a mers la control chiar după incidentul neplăcut. Doctorii nu au depistat nicio afecţiune medicală, deşi de când a primit lovitură, memoria tinerei îi joacă feste: „Ne spun că nu este nimic în neregulă din punct de vedere medical. Nu pot vedea nimic la RMN sau la CT. Nu este nicio sângerare, nu este nicio tumoră', a declarat mama fetei.

Cu toate acestea, ea merge la școală, sperând că într-o zi își va reveni complet. Ea notează tema detaliat, face poze cu telefonul și își setează alarma la fiecare 2 ore pentru a recapitula totul.

 

Riley Horner si-a pierdut memoria 1Riley Horner si-a pierdut memoria 1

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton