În ziua nunții sale, fiul lui Nicolae Botgros a mers la mormântul mamei. Imagini emoționante

 Dumba Gabriela
.

Fiul lui Nicolae Botgros s-a însurat ieri, iar în ziua nunții sale a mers la mormântul mamei sale. Lidia Bejenaru Botgros a încetat din viață în luna iulie a anului 2021 și Corneliu Botgros a vrut prin acest gest simbolic să o aducă și pe draga lui mamă la nunta sa. Imagini emoționante de la nunta fiului lui Nicolae Botgros.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ieri, 22 septembrie, băiatul lui Nicolae Botgros, Corneliu, s-a căsătorit cu Angela, aleasa inimii lui. Nunta a avut loc la Chișinău, la fel și petrecerea la care au participat mulți invitați, printre care și cântăreți de muzică populară.

image-789image-789

Fiul lui Nicolae Botgros a mers la mormântul mamei în ziua nunții

Invitată și ea la nunta fiului lui Nicolae Botgros, Mariana Ionescu Căpitănescu a făcut publice mai multe imagini momente de la evenimentul care a avut loc la Chișinău.

„Sunt onorată să particip la celebrarea căsătoriei lui Corneliu Botgros și a Angelei. Să le urăm: Casă de piatră! Fericire și noroc!', a notat pe Facebook cântăreața de muzică populară.

Artista de muzică populară a dezvăluit că mirele Corneliu Botgros a ținut neapărat să meargă la mormântul mamei sale chiar în ziua nunții pentru a ține un moment de reculegere.

„Împreună cu familia Botgros, un moment de reculegere la mormântul Lidiei Bejenaru Botgros.', a scris Mariana Ionescu Căpitănescu, în cadrul postării de pe Facebook

După acel moment de reculegere, mirii și nuntașii au petrecut cu cea mai bună muzică, alături de invitații lor de seamă. În imagini se vede că mirii s-au distrat, iar socrul mare a avut grijă personal de acest aspect.

Corneliu Botgros a mai fost căsătorit cu cântăreața Adriana Ochișanu, de care a divorțat în 2013. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de 22 de ani. Cei doi au vrut să se mai despartă de două ori, cea care a depus cererile de divorț fiind Adriana.

La momentul respectiv s-au spus multe, chiar și faptul că artistul Corneliu Botgros ar fi înșelat-o pe cântăreața Adriana Ochișanu. La 9 ani de la divorțul de aceasta, bărbatul spune că nu mai contează cine a greșit și că, oricum, fiecare a greșit.

Citește și: Albertina Ionescu s-a logodit:'Imaginile care transpun fericirea'. Cine este viitorul ei soț

Citește și: Luminița Anghel, după ce a primit mai multe acuzații din partea fiului adoptiv, David Pușcaș:„Mi-am făcut datoria cât s-a putut’

Citește și: Viorel Lis, prima apariție după ce a ajuns în scaun cu rotile. Cum se simte acum: „Mintea mi-a rămas trează'

Soția lui Nicolae Botgros nu a fost de acord, inițial, cu alegerea fiului său

Soția lui Corneliu Botgros este mai tânără cu 23 de ani decât artistul, situație care nu a fost pe placul regretatei Lidia Băjenaru.

'În primul rând îmi doresc o cununie. Aste e cel mai important pentru mine. Vreau să respect și eticheta generală de respect față de mama. Până la un an de zile nu poți să faci o petrecere.

Până la urmă nunta e o petrecere, o tradiție, care poate aștepta. Asta cred că se va întâmpla în toamnă, că în vară se va împlini un an de zile de la deces și, probabil, în toamnă, când se țin petrecerile la moldoveni, vom petrece și noi. Dar până atunci, sper să reușim să facem o cununie religioasă frumoasă', s-a destăinuit, în noiembrie 2021, Corneliu Botgros, la o emisiune de la Chișinău.

Soția lui Corneliu are doar 24 de ani, lucrează într-o bancă din Chișinău și este mai tânără cu 23 de ani decât fiul lui Botgros care a împlinit 47 de ani în iulie.

De ce a murit soția lui Nicolae Botgros

Nicolae Botgros a suferit mult după moartea soției lui.

„Pierderea aceasta și ruptura din suflet sunt enorm de grele. Cu Lidia ne cunoaștem de la 15 ani. Am învățat la Soroca împreună. Am viețuit împreună 50 de ani, o viață de om. Două luni nu ne-au ajuns până la jubileu (n.r. – nunta de aur). Nimeni nu a crezut, nici noi nu am crezut că problemele de sănătate sunt atât de grave.

Noi am mers la o consultație, iar apoi la o investigație și, după asta, ni s-a propus să mergem la intervenție. Este vorba de cancer la colon, care se răspândește foarte repede. Peste câteva zile de la investigații s-a făcut intervenția.

După prima operație, noi am discutat, am glumit, am plimbat-o prin salon, dar după trei-patru zile a fost nevoie și de-a doua operație, pentru că ceva nu era în regulă', mărturisea el într-o emisiune de televiziune, la trei luni de la moartea soției.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton