Ce nume a ales Emily Burghelea pentru al doilea copil: "Este nume de sfânt"

 Dumba Gabriela
.

Emily Burghelea a dezvăluit ce nume a ales pentru cel de-al doilea copil, băiețelul care a venit pe lume acum trei săptămâni. Emily mai are o fetiță de un an și 10 luni, Amedea Ștefania, iar pentru băiețel a ales tot un nume care începe cu litera A. Tot cu A se numește și soțul ei, tatăl celor doi copii, celebrul Andrei care nu vrea să-și arate chipul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La trei săptămâni de la naștere, Emily Burghelea l-a „înmatriculat”, așa cum spune ea, pe bebe și a dezvăluit ce nume i-a pus. Concret, băiețelul a fost înregistrat la evidența persoanelor, așa cum se face în maxim 30 de zile de la nașterea copilului.

353453353453

Ce nume i-a pus Emily Burghelea băiețelului

Invitată în emisiunea lui Măruță de la Pro TV, Emily Burghelea a mers însoțită de băiețelul ei, căruia nu vrea deocamdată să-i arate chipul înainte de botez. Cu ocazia asta, fosta asistentă de la Acces Direct a dezvăluit ce nume i-a pus celui mic.

'Eu l-am ales. Începe cu A. Da, este nume de sfânt', a dezvăluit Emily Burghelea.

Fosta concurentă de la 'Bravo, ai stil!' și-a dorit ca băiețelul să aibă numele asemănător cu al tatălui său, Andrei, astfel, cei doi își vor sărbători împreună ziua de nume. Prin urmare, micuțul se va numi Andreas, după cum a dezvăluit Emily.

Emily voia să dezvăluie numele la botez, dar pentru că Măruță a ghicit alagerea ei, tânăra a fost nevoită să recunoască.

Cât despre botez, Emily Burghelea a dezvăluit că va avea loc fix la 40 de zile de la nașterea băiețelului, urmând ca o petrecere mai mare să fie organizată mai târziu, spre vară.

Citește și: Amintirile lui Jean Paler, la 45 de ani de la cutremurul din 1977: „Totul mirosea a moarte’

Citește și:Nae Alexandru avea 6 săptămâni la cutremurul din 1977. Salvatorii l-au găsit în brațele bunicii moarte

Citește și: ‘El are bani doar de țigări și de băutură, de la mama lui’. Oana Roman, dezvăluiri despre situația financiară a fostului ei soț

Citește și: Andia, primele declarații despre iubitul ei: „Sunt într-o relație frumoasă de ceva timp’. Ce spune artista despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

Cum i s-a schimbat viața lui Emily Burghelea de când a devenit mamă

De când e mamă, Emily a învățat o serie de lucruri, fetița ei deschizându-i niște porți psihologice la care nu avea acces până acum.

„De când sunt mamă am învățat să am răbdare, să am încredere în instinctele mele, să fiu puternică. Am înțeles că nimic pe lume nu este imposibil, totul se poate realiza dacă te motivezi permanent. Aplic asta în viața de zi cu zi și cred că aceste aspecte sunt, de fapt, secretul evoluției mele, în primul rând ca om!', a transmis vedeta pentru fanatik.ro, acum ceva timp, când avea un singur copil.

Emily ne-a mai spus și prin ce nu ar vrea să treacă fetița ei, Amedea.

„Chiar dacă mi-aș dori să nu o văd suferind, pentru că știu că nu o pot ține într-un bol de cristal, o las să experimenteze lucruri, să se descurce singură. Sunt foarte impresionată de ea. Are un an și jumătate și se încalță singură, mănâncă singură, cheamă liftul… Face o mulțime de acțiuni pentru care mulți spun că este mică. Ea reușește fiindcă i-am dat libertatea și încrederea că poate să le facă!', a mai declarat Emily.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton