Care sunt noile familii care filmează show-ul ”Mămici de pitici, cu lipici”, de pe Antena Stars: "Vor fi mame care nu vor fi de acord"

 Radulescu Ruxandra
.

Care sunt noile familii din showbiz, ce filmează show-ul 'Mămici de pitici, cu lipici'. Începând din 22 ianuarie, publicul va avea ocazia să vadă ce se află dincolo de imaginea fabuloasă pe care familiile din lumea mondenă o afișează pe social-media sau la TV. Emisiunea 'Mămici de pitici, cu lipici' va avea parte de participarea unor vedete, care-și vor deschide ușa casei pentru a arătat telespectatorilor cum se confruntă cu problemele de zi cu zi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care sunt noile familii din showbiz, ce filmează show-ul 'Mămici de pitici, cu lipici'. Emisiunea „Mămici de pitici cu lipici” a aratătat viața de familie a Gabrielei Cristea și a celor două fiice ale ei, dar și a Emiliei Cristofor alături de cei șase copii. Vedetele care își vor împărtăși viața de familie cu publicul sunt Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, însărcinată cu al treilea copil, și Orianda Donca, soția milionarului Călin Donca și mamă a cinci copii.

andreea-popescu-a-nascut-o-fetita-1andreea-popescu-a-nascut-o-fetita-1

Care sunt noile familii din showbiz, care filmează show-ul 'Mămici de pitici, cu lipici'

Publicul va avea parte, începând din 22 ianuarie, pe Antena Stars, să vadă cum decurge viața de familie a două vedete din showbiz. Este vorba de Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, însărcinată cu al treilea copil, și soția milionarului Călin Donca.

Andreea Popescu a declarat că motivul pentru care și-a dorit să participe la acest reality-show, a fost pentru a arăta că orice mamă se confruntă cu probleme și că imaginile perfecte de pe social-media nu coincid cu realitatea.

'Bineînțeles, vor fi mame care nu vor fi de acord sau mame care vor rezona, pentru că de multe ori poate când lumea se uită pe social media spun ce viață minunată, ce copii minunanți, ce căsnicie minunată, dar nu, nu e așa. Bineînțeles, peste tot există probleme, iar atunci se crează frustrări. Departe de mine de a crea frustări, de aceea de multe ori am vrut să subliniez celor care mă urmăresc despre problemele care apar în familia noastră.

Citește și: Andreea Popescu credea că va avea o fetiță, dar va naște un băiețel: „Pregătisem ideea de cameră a surorilor, hăinuțele…'

Citește și: Andreea Popescu va naște prin cezariană al treilea copil: 'Sunt riscuri foarte mari'

De exemplu, cum se înțeleg frații între ei, cum gestionez o problemă când vine vorba despre Ioachim, că el înțelege, Anastasia e încă mică, cum o să fie viața cu trei copii, cum o să gestionez viața de familie cu viața mea de antreprenor și în același timp bineînțeles viața mea de mamă, practic încerc să combin trei lucruri într-unul și vor observa că niciodată nu poți să le împaci într-un mod ideal pentru că eu cred că trebuie să fi o persoană extrem de organizată ca să faci lucrul acesta', a spus Andreea Popescu.

Orianda Donca: „Nu sunt obișnuiți cu camerele de luat vederi”

Orianda Donca, 38 de ani, este căsătorită cu milionarul Călin Donca, iar împreună sunt părinții a șase copii. Mămica-vedetă a declarat că le-a luat ceva timp micuților să se obișnuiască cu camerele de filmat, însă până la urmă au fost entuziasmați să ia parte la emisiune.

'Am primit în viața noastră proiectul Mămici de pitici cu lipici cu brațele deschise. A fost foarte multă emoție la început. În prima zi de filmări copiii au fost foarte bucuroși pe de-o parte, pe de cealaltă parte încă nu sunt obișnuiți cu camerele de luat vederi atât de profund. Ca și orice început e multă emoție, mult entuziasm, ceva noi pentru noi ca și proiect, iar bucuria de a putea împărtăși și cu alții din lucrurile frumoase pe care noi le facem cu copiii este mult peste orice disconfort care ar putea să apară ulterior', a zis Orianda Donca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton