Nicoleta Voicu susține că suferă de COVID-19, deși testele au ieșit negative: "Am văzut moartea cu ochii"

 Oana Pantazi
.

Artista de muzică populară Nicoleta Voicu s-a infectat în urmă cu puțin timp cu COVID-19, însă până de curând s-a numărat printre cei care nu au crezut în coronavirus. Iată ce mărturisiri tulburătoare a făcut după ce s-a îmbolnăvit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Voicu a completat recent lunga listă a artiștilor care s-au infectat cu COVID-19, însă interpreta de muzică populară s-a numărat printre cei care nu au crezut în existența coronavirusului. Mai mult, artista încă nu s-a hotărât încă să se interneze în spital.

nicoleta-voicunicoleta-voicu

Nicoleta Voicu s-a infectat cu COVID-19

Deși testele de la farmacie pe care l-e efectuat până în prezent au ieșit negative, Nicoleta Voicu susține că suferă de COVID-19, majoritatea simptomelor fiind prezente. Artista, care nu credea în coronavirus a povestit cu ce s-a confruntat în ultimul timp. Atât ea, cât și Elena Merișoreanu, care a trecut deja prin boală, au vorbit despre experiența prin care au trecut.

„În 7 zile am trecut prin toate stările Pământului, am văzut moartea cu ochii. Așa o stare de rău! Am mers în primele două-trei zile pe ideea că e o banală răceală de sezon. (…) Eu am făcut parte din cei care nu cred în acest coronavirus, până m-a pus la pământ. După două zile de agonie, cu temperatură, cu stări febrile de nedescris, m-am trezit că nu am gust, că nu am miros și aici am început să mă alarmez. Au început oarecum atacurile de panică și pe faptul că orice luam pentru răceala asta de sezon nu avea niciun efect', a spus Nicoleta Voicu, la Acces Direct.

Citește și: Nicoleta Voicu, probleme mari de sănătate după despărțirea de Gheorghe Turda: „Sunt plină de vânătăi”

Citește și: Scandal între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda: „Nu ți-e rușine să-mi umilești familia?’

Citește și: Calvarul prin care trece Nicoleta Voicu de 2 ani! A ajuns la Poliție și dă vina pe Gheorghe Turda: „Apelurile de la 12 noaptea…’

Citește și: Gheorghe Turda, primele declarații despre legătura dintre Nicoleta Voicu și Mihai Albu:’Femeia care a înșelat o dată, înșală și…’

Citește și: Cât a slăbit Lorelei Bratu la Asia Express: „Nu m-am întors chiar o silfidă'/ EXCLUSIV

De ce artista nu s-a internat în spital

În pofida faptului că s-a simțit destul de rău, Nicoleta Voicu i-a mărturisit Mirelei Vaida că nu a mers totuși la spital, preferând să se trateze acasă. Întrebată de gazda emisiunii Acces Direct de ce nu a apelat la medic, artista a mărturisit că au speriat-o cazurile prezentate la televizor.

Uitați-vă cum arată știrile de pe toate posturile. (…) Eu nu am curaj să merg la spital', a spus artista.

Prezentă și ea în emisiune, Elena Merișoreanu, care a suferit niște complicații la nivelul plămânilor deoarece nu s-a prezentat la timp la spital după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, i-a atras atenția mai tinerei sale colege asupra pericolelor cu care s-ar putea confrunta dacă nu va apela la medici.

„Să știe că dacă stă în casă nu se va face bine. Dacă apucă să facă o pneumonie, asta nu se poate trata în casă, îți trebuie antibiotice, îți trebuie perfuzii. Trebuie să fii în permanență sub controlul medicilor', i-a transmis Elena Merișoreanu colegei sale de breaslă.

La rândul ei, artista în vârstă de 78 de ani a stat prea mult până să se interneze în spital și, din acest motiv, plămânii săi au fost afectați în proporție de 7-8%, după cum a mărturisit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton