Nicoleta Nucă va juca într-o producție italo-americană. Ce rol interpretează: "Filmul va apărea în 2023, m-am potrivit mănușă"

 Raiciu Adriana
.

Nicoleta Nucă va juca într-o producție italo-americană. Nicoleta Nucă este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră, dar puțini știu că a cochetat și cu actoria. Vedeta și-a anunțat fanii recent că urmează să joace într-o producție italo-americană. Ce rol va interpreta, dar și ce spune despre noul proiect în care este implicată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Nucă va juca într-o producție italo-americană. Nicoleta Nucă este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră. A devenit publicului larg după ce a participat la emisiunea X Factor, făcând parte din echipa lui Ștefan Bănică. Ulterior, a scos mai multe piese, care au ajuns imediat în trending, atât solo, cât și alături de alți artiști din țara noastră.

4040

Vedeta și-a îndeplinit și visul de a juca într-un film, întrucât a participat la filmările unei producții italo-americană, în Italia. În cadrul unui interviu, Nicoleta Nucă a vorbit despre noul proiect în care este implicată, dar a dezvăluit și cât de fericită este că are primul ei rol!

Citește și: De ce nu au mai păstrat legătura Nicoleta Nucă și Ștefan Bănică:„Am cântat doar doi ani după X Factor'

Citește și: Nicoleta Nucă și iubitul ei vor nuntă cu doar 15 invitați și fără nași:”Nu vrem să facem business din nuntă” / EXCLUSIV

Citește și: Două fetițe din Brașov au fost răpite și violate în mașină de un prieten al mamei lor. Filmul tragediei:’Nu am vrut să le las, dar…’

Citește și: Larisa Drăgulescu a divorțat de Marian Bogdan, la doar un an și jumătate de la nuntă:”Distanța ne-a separat”

Nicoleta Nucă va juca într-o producție italo-americană

Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la momentul actual, însă puțini știu că Nicoleta Nucă a fost studentă la actorie, în urmă cu ceva timp. Însă, din cauza programului încărcat, vedeta a fost nevoită să renunțe și și-a urmat visul, acela de a cânta.

Timpul a trecut, însă pasiunea sa pentru actorie nu a trecut. Astfel, Nicoleta a anunțat recent că va apărea în primul ei film, producția fiind italo-americană.

„Am fost plecată în Italia pentru un proiect cinematografic, joc într-un film cu producție italo-americană datorită managerei mele Monica, care are o cunoștință comună cu regizoarea acestui film', a declarat, pentru Impact.ro, artista.

Aceasta va fi în piela unei românce care își dorește să facă muzică, ceea ce înseamnă că rolul îi s-a potrivit mănușă.

„Am rolul unei românce care își dorește să facă muzică, de asta zic că m-am potrivit mănușă pentru rol. Aveau nevoie de cineva care să știe engleza, să știe să cânte bine și să știe să și joace cât de cât în fața camerei, să nu se piardă cu firea', a precizat ea.

„Va părea în iunie 2023”

Filmul „Sicilian Holiday' va apărea în cinema în iunie 2023, iar producătorul este Adam Leipzig.

„Nu știu foarte multe detalii în momentul de față. Filmul va apărea în cinema undeva în iunie 2023 și în Italia și în America și ulterior probabil se va regăsi și pe platforme de streaming, pe online. Pe mine mă tentează domeniul acesta de foarte mult timp, doar că nu mi se ivea ocazia, rolul care să dea startul drumului meu și în actorie.

Și uite că s-a întâmplat acum, când probabil sunt pregătită pentru asta. Mi-ar plăcea să continui și pe partea de actorie, să le fac în paralel, că nu mă las de muzică', a spus Nicoleta Nucă.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton